Tap mot Gjøvik Lyn 2

Kampen ble dessverre ikke helt sånn undertegnede hadde sett for seg på forhånd og vi taper fortjent 2-1 borte mot Gjøvik Lyn 2, 2 pinsedag.

Elias Hoel

Banens Beste - Rasmus Ulsrud (arkivbilde fra kampen mot Fron)

Vi hadde en klar matchplan, gå ut høyt og dominere kampen fra start. Vi ønsket å utnytte sidekorridorer i midtbaneleddet med Thomas/Petter og rommet bak forsvarsfireren til Gjøvik. Og vi starter veldig bra og får en kjempesjanse ved Joakim etter 5 min, men Gunderstuen gjør en kjempe redning etter han selv feilet på et utspill.

Så sier det litt bråstopp, blir baktunge og flytter beina som regel etter pasningene har gått(ball watching på fotballspråket) og sliter med å komme i press. Etter 13 min så går Gjøvik opp i 1-0 ledelse, et flott skudd/innlegg fra høyre kant.
Vi jobber iherdig med å prøve å få orden på ting, men Lyn guttene virker lettere på tå og gjør ting enklere enn det vi klarer. Allikevel spiller vi oss mer inn i kampen og de siste 15 min av første omgang sitter spillet våres bedre og vinner flere dueller.

Andre omgang blir heller ikke helt sånn vi hadde sett for oss etter pausepraten og etter 52 min så går de opp til 2-0. Vi prøver å jobbe oss inn igjen i kampen, men det er hjemmelaget som fortsetter å prege kampen. 10 min før slutt, så får vi en redusering ved Rasmus etter en god enkeltmannprestasjon. Vi flytter opp Marius de siste 8-9 min(slå litt lengre) i håp om utlikning med Petter og Rasmus som skal jage bakrom. Men det ender dessverre med 2-1 seier til Gjøvik Lyn.

Dette ble en skuffende dag "på jobb" og vi må bare erkjenne at vi har en del å jobbe med fremover. Heldigvis så kan ting snu seg veldig fort i fotball og vi må bare jobbe knallhardt i tiden som kommer. Jeg har troen på guttene, så vi skal garantert klare å reise oss!