7 av 9 poeng på de tre siste kampene for A-laget

FK Toten 8 - 5 Faaberg Fotball

Denne kampen skulle vise seg å bli en veldig målrik kamp. Faaberg tar ledelsen allerede etter tre minutter av kampen. Etter en treig start får vi virkelig fart på angrepsspillet. Vi scorer fire mål på 20 minutter. Målscorere var Tammy x2, Mads Hveem og Trond Fodstad. Før pause får Faaberg nok et mål, som gjør at stillingen er 4-2 til pause.

Etter pause er det vi som starter scoringsshowet ved Tammy igjen. Etter dette er det Sander Harefallet sin tur til å tegne seg på scoringslisten, før Faaberg scorer en gang til minuttet senere. Det tok ikke lang tid før vi slo tilbake med scoring av Simen Øftsbø. Etter et lite opphold fra uten mål får Håvard J. Nyseth scoringen sin. Faaberg får to reduseringer etter dette, som gir et sluttresultat på 8-5. En meget god kamp fremover, men et resultat som forteller at vi har mye å gå på bakover i banen.

Flisa 2 - 2 FK Toten

Kampen etter tok vi turen til Flisa for bortekamp. Det starter jevnt mellom lagene, og det er halvsjanser til begge lag. I det 20. spilleminutt stanger Daniel Lisowski oss i ledelsen. Dette blir den eneste scoringen før pause.

Etter pause er det Flisa som skal score først, og utligner dermed til 1-1. Etter dette får dessverre for oss Martin Forø to gule på kort tid, som reduserer oss til ti mann. Selv om vi bli redusert til ti mann, er det vi som skal score. Mads Hveem setter inn 1-2 til oss. Det skal alikevel ikke ta lang tid før Flisa utligner, etter at vi blir presset lavt i banen. På stillingen 2-2 får Flisa straffespark. Andreas Bøe Nilsen redder dette, og redder med det også ett poeng. Kampen ender 2-2.

FK Toten 3 - 2 Gjøvik-Lyn 2

Kampen etter var hjemmekamp mot et ungt Gjøvik-Lyn 2. Vi har mye ball i starten av kampen, men produserer ikke all verden. På grunn av varmt vær blir det drikkepause etter halvspilt omgang. Etter drikkepausen begynner vi virkelig å få fart på angrepsspillet. Håkon Svellet setter inn 1-0 med pannebrasken etter et meget godt angrep. Etter dette er det Sander Harefallet som setter inn 2-0 fra kort hold, før han minutter senere kontrer inn 3-0 med et skudd i nærmeste.

Etter pause får vi ikke samme flyten på eget spill. Alikevel har vi flere sjanser som burde blitt omsatt i mål. Da det ikke blir scoringer fra oss, tar Gjøvik-Lyn vare på sine sjanser. I løpet av omgangen utligner de to ganger. Den siste utligningen var det siste som skjedde i kampen, og med det ender det 3-2 til oss.

Neste og siste kamp før ferien spilles mot Ridabu hjemme på ØTIP fredag klokken 19.30. Møt opp!