Fortjent tap i lokaloppgjøret

 Fredag var deg klart for årets første av to lokaloppgjør i 4. divisjon mot Kolbu/KK. Et oppgjør som alltid leverer mye mål, kort og harde dueller. Det skulle det også bli denne gangen. 

Fra første minutt går Kolbu i angrep. Der vi ikke ser helt ut til å ha møtt opp enda, har de virkelig skrudd på fra start. Med det setter de inn 1-0 allerede etter to minutter. Våre avslutninger blir blokkert gang på gang av oppofrende forsvarsspill. I vår egen 16-meter er også Kolbu best. Dette resulterer i både 2-0 og 3-0 til hjemmelaget før vi går til pause. En fortjent ledelse til pause, selv om vi også hadde våre sjanser. 

Vi gjør noen bytter ut i 2. omgang i håp om snu kampen. Det blir mye dueller og lange baller, uten de helt store sjansene til noen av lagene. Alikevel er det Kolbu som skal notere seg for nok en scoring etter 68 minutter. Etter dette får vi inn en redusering ved Mads Hveem, men det blir kun med denne scoringen. Kolbu setter spikeren i kista med en straffescoring helt på tampen. Vi taper med det 5-1.

En helt fortjent seier til våre naboer i Kolbu/KK. Etter en slik kamp er det bare å se fremover. Det kommer flere viktige kamper inn mot ferien for å henge med i divisjonen. Neste kamp spilles fredag mot Faaberg på ØTIP. Møt opp og støtt gutta!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Hvem blir den «lokale» kongen av 4. divisjon?

Seier for A-laget mot Reinsvoll