Målrik seier over Raufoss 2

Vi er inne i en uke hvor kampene kommer tett på hverandre. Mandag kveld møtte A-laget et ungt Raufoss 2 til ukens første av to kamper. Dette skulle vise seg å bli en målrik kveld på vår hjemmebane.

Allerede etter ti minutter får vi en dødball, som keeper gir retur på. Martin Forø er våken, og setter denne returen i nettet til stillingen 1-0. Med dette fikk vi en god start på kampen. Vi spiller ikke vår beste fotball fremover i banen, men på den andre siden er vi effektive. Seks minutter senere er det Simen Engelien sin tur til å score, og vi leder 2-0 .

Vi fortsetter omgangen med god kontroll, hvor vi slipper til lite sjanser. På tampen av omgangen er Mads W. Hveem frempå ved to anledninger, hvor han henholdsvis scorer vårt tredje og fjerde mål etter flere gode kombinasjoner. Dermed gikk vi til pause med 4-0 og en komfortabel ledelse.

I pausen foretar vi oss enkelte bytter, uten at dette skulle gjøre oss mindre målfarlige. Like etter pause setter Simen Øftsbø ballen i mål til 5-0.  Det neste kvarteret fortsetter vi vår målfest, hvor Mads W. Hveem setter sitt tredje for dagen. Like etterpå er det unggutten Odin Nestaas sin tur til å havne i målprotokollen.

På stillingen 7-0 får Raufoss 2 sin redusering på et straffespark. Herifra og inn faller vi mye i kvalitet og konsentrasjon. Raufoss tar over mye av spillet, og vi sliter både bakover og fremover i banen. Selv om Raufoss tar over kampen får vi inn nok et mål av Odin Nestaas. Etter vår scoring får Raufoss inn to reduseringer til, som gjør at kampen ender 8-3.

Vi tar med oss tre poeng og mange flotte scoringer fra denne kampen. Spillet vårt sitter bra i enkelte perioder. Alikevel må vi klare å få flere og lengre slike perioder, slik at vi også tar flere poeng mot topplagene i avdelingen. Et av topplagene i avdelingen er nemlig neste seriekamp. Fredag kveld klokken 19.00 tar vi turen til Kolbu for et realt lokaloppgjør. Ta turen og støtt gutta!