Stortap for Toten

FLISA: Det manglet ikke på vilje fra FK Totens side, men det holdt ikke mot Flisa.

FK Toten begynte bra mot Flisa og var med på notene fra start av. Totningene holdt følge med hjemmelaget helt til kvarteret før pause, men slurvete forsvarspill førte til at Flisa kunne gå til pause med en 2-0-ledelse.

Begynnelsen av andre omgang ble intet bedre av at Flisa kunne bokføre to nye scoringer i løpet av de fire første minuttene. Dermed var også mye av spenningen borte, og da Flisa scoret det femte målet, var det ingen tvil. FK Toten måtte reise hjem med 0-5 i kofferten.

Flisa-Toten 5-0 (2-0) FK Toten (4-5-1):

Pål Skjølås-Morten Solheim, Bjørn Førde, Sebastian Hjelmtvedt, Lars Hensvold-Audun Buflaten (Anders Kristoffersen 80), Trond Aass, Anders Lundstadsveen ( Kim Asprusten 60), Pål Glemmestad, Kim Furulund(Fredrik Sjølås 80)- Robert Kolner