Cupdrømmen lever videre!

Seniorlaget tok noen nye skritt på «veien til Ullevaal» etter at Sander IL ble beseiret 0-1 i første kvalifiseringsrunde til NM i går.

Klikk HER for flere bilder fra kampen (nettalbum)

Det var et optimistisk og humørfullt lag som tok turen til Sandermoen denne onsdagskvelden i slutten av mars. Laget kom fra en overbevisende 5-2 seier mot Kolbu/KK sist fredag, og vi hadde stor tro på cupavansement.

Fra start i kampen opparbeider Toten-gutta seg et lite overtak, og styrer en del av banespillet. Laget kommer seg høyt i banen og kommer til noen halvsjanser innledningsvis. Denne perioden har vi god kontroll på Sander, som kun kommer på noen sporadiske overganger.

Etter ca en halvtimes spill får vi uttelling etter at Marius Larsen på elegant vis tar ned en langpasning på brystet og slår et presist innlegg. Joakim Bjørnerud får først en sjanse som han setter på keeper, men returen setter han sikkert i mål. Dermed var 0-1 et faktum. Etter denne scoringen trodde nok de fleste at dette skulle bli en komfortabel vårkveld for de tilreisende Toten-supporterne på tribuen. Vi har store sjanser både ved Rasmus, Sindre og Joakim, men dessverre uten tellende resultat. Lagene gikk derfor til pause på stillingen 0-1.

Det store samtaleemne blant lokale Sander-patrioter på Esso Skarnes i går kveld, var hva som egentlig skjedde med FK Toten laget i pausen. Laget som gikk utpå i andre omgang var ikke til å kjenne igjen fra det laget som på fredag hadde valset over Kolbu/KK i generalprøven. Sander la om til en 4-4-2 formasjon hvor de «pumpet» opp på de to spissene sine. Disse vant mange dueller og det ble farlig i bakrom flere ganger. De få gangene vi vant duellene, så var det Sanderspillere som plukket opp andreballene foran 16-meteren. Det er ikke til å stikke under stol at Sander hadde et kraftig overtak i denne omgangen. Vi virker slitne og vi sliter med å flytte beina nok. Sander kommer til tross for sitt press ikke til så mange store sjanser, men de som kommer er Thor Even mesterlig ute og avverger.

Gutta rir av stormen og sikrer avansement på en kveld hvor sangen «vi er på vei til Ullevaal», antakeligvis var det mest underholdene Totengutta stod for.
Vi skal allikevel ta med oss at vi klarer å vinne på en dårlig dag, og vi gleder oss over avansementet.

Dagens høydepunkter:
- Vi holder nullen for første gang siden 26/8-16 mot Norde Land borte.
- Nedtaket til Marius Larsen i forkant av scoringen.
- Hamburger (160 gram) på Skarnes etter kampen – saftig og god.

Dagens nedturer:
- Andreomgangen
- Pommes frites på Skarnes etter kampen - brent.
- Julegaveshoppingen må antakeligvis gjøres i november i år, da cupfinalen er satt opp så sent som 3. desember.
Trond Aass – vikarierende referent.

Referat fra hjemmelaget - klikk her

Scoring: 
0-1 Joakim Bjørnerud (assist Marius Larsen)

Banens Beste: 
1. Tor Even Johansen - 29 poeng
2. Joakim Bjørnerud - 26 poeng
3. Erik Fodstad - 19 poeng
Alle resultatene BB finnes i tabellen HER

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.