Rundspilt av Løten


Man kan alltid finne unnskyldninger for å tape fotballkamper, men velger heller å hylle Løten for god fotball. De har en tydelig spillestil og løper oss i senk. Løten var rett og slett 2 hakk bedre enn oss, sånn er livet.

Banens Beste: Morten Olafsen
FK Toten- Løten 2-4 (1-3)
Målscorer : Thomas 2

Laget
Thor Even Johansen 
Simen Fodstad 
Morten Olafsen
Lars Alund 
Håkon Svellet
Trond Aass
Sivert Bakkelund
Thomas Løkken
Sindre Solberg 
Rasmus Ulsrud
Joakim Bjørnerud

Innbyttere 
Jesper Ulsrud(76 min) 
Elias Hoel(58 min) 
Ole Eskild Sørum(55 min) 
Kodjo(69 min)

Vi hadde en plan gjennom uken og hadde bygd opp troen på 3 poeng, men den ble brutalt "knust" etter 5 min. Da leker de seg til 1-0 og det kunne gjerne stått 2-3-4 etter en halvtime.. Men Thor Even holder oss inne i kampen!! Vi løfter oss i ca 10 min midtveis i første omg og får også en scoring ved Thomas, hardt skudd som målvakten ikke klarer å holde tilbake. Dermed var det 1-1 og det føltes som et ran så langt. Men de punkterer vel kampen med to raske scoringer til rett før pause. 
Synes vi løfter oss noe i 2 omg og begynner å spille fotball, kombinert med at beina går litt raskere. Trond gir oss også mer trygghet defensivt når han blir flyttet ned som stopper. Kampen ender 1-1 i andre omg og Løten vinner fullt, fullt fortjent 4-2. 
Hvis man skal analysere kampen fra våres side, så synes jeg vi misser på det meste. Vi sliter 1 mot 1, intensiteten er fraværende og viljen til å vinne er ikke stor nok. Da taper man som regel fotballkamper. 
Lyspunktene er at Thomas scorer 2 mål, Kodjo og Sivert gjør sine ting bra, Elias gjør et godt innhopp, Trond gjør det bra når han blir flyttet ned som stopper og Morten er stabilt god.
Hva nå? 
Vi må samle troppene på mandag, begynne å bygge opp igjen troen på at vi kan spille fotball og ha det mer gøy ute på gressmatta. 
Vi må også finne ut hvorfor intensiteten gradvis har blitt dårligere de 3 siste kampene. 
Så skal vi gjøre noe med det og revansjere oss fra dette pinlige tapet! For denne kampen gjenspeiler ikke kvaliteten i våres lag!!
Dette ble ikke veldig hyggelig lesning med FK Toten øyne, men vi satser på å slå tilbake med dunder og brak til helgen!

Skrevet av Pål Tallerud

Flere bilder i nettalbumet
Flere bilder fra kampen i nettalbumet

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.