Uavgjort mot Furnes

Vi var forberedt på en tøff kamp da Furnes kom på besøk fredag kveld. Det viste seg også at det ble. Furnes startet kampen best, med stor innsats og god duellstyrke tok de kommandoen i kampen, og scorer to enkle mål i løpet av de 25 første minuttene. Og leder dermed 2-0 til pause etter en svak omgang av oss. I 2. omgang kommer vi ut med en større innsats, og et bedre spill. Vi styrer omgangen fullstendig, og skaper mange målsjanser. Våres første mål kommer etter 55 minutter ved Lars Johan, vi forsetter å trykke på for utlikningen. I det 92 minutt kommer endelig utlikningen når Jonas setter ballen i mål, etter litt kaos foran Furnes sitt mål. Dermed ender oppgjøret uavgjort.

Kampfakta: FK Toten - Furnes 2 - 2(0-2)

Lagoppstilling: Lars, Trond, Morten, Petter, Håkon, Lars Johan, Kodjo, Lars A, Jonas, Thore(Emil), Simen(Erik).

Mål: Lars Johan og Jonas