Uavgjort mot Valdres

Forrige fredag tok A-laget i mot Valdres til seriekamp hjemme på ØTIP. Etter ujevne prestasjoner den siste tiden, var A-laget klare for å slå tilbake.

Det første kvarteret åpner vi godt, og vi tar styringen i kampen fra start av. Vi produserer noen muligheter fremover i banen uten å få noe uttelling på disse. Etter den gode perioden faller kvaliteten vår, noe Valdres utnytter seg svært godt av. På fem minutter setter Valdres to scoringer, og vi ligger bak med stillingen 2-0 til pause.

Etter pause tar vi igjen tak i kampen, og vi begynner å nærme oss en utligning. I det 58. spilleminutt sitter den endelig for oss. Mads Hveem setter inn reduseringen, og vi er tilbake i kampen.

Vi fortsetter presset, som gjør at vi får inn utligningen til slutt. I det 78. minutt setter Daniel Lisowski inn 2-2, og kampen er åpen igjen. På slutten av kampen er det sjanser begge veier, men ingen av lagene får inn den avgjørende scoringen. Dermed ender kampen 2-2, og ett poeng til begge lag. En kamp vi gjerne skulle hatt med oss alle tre poengene.

Dermed må vi se fremover, hvor neste kamp spilles borte mot Ottestad førstkommende lørdag.