Fem nye signeringer for A-laget

 Vi kan med glede presentere fem nye signeringer til årets A-stall i FK Toten foran kommende sesong i 4. divisjon. Dette er spillere som vil heve nivået og tilføre verdifull erfaring inn i spillertroppen. De fem nye signeringene er:

Joakim Bjørnerud:
En gammel kjenning for mange i og rundt FK Toten. Joakim vender tilbake etter opphold i både Eina og Kolbu. Har over 100 kamper for klubben! Vil tilføre spillergruppa verdifull erfaring.

Andreas Bøe Nilsen:
Enda en tidligere kjenning som har vendt tilbake til oss. Andreas sto i mål for oss i sesongen 2022 og starten av sesongen 2023. Etter et kort opphold i Vest-Torpa er han nå klar for oss igjen, noe som styrker keepersituasjonen i troppen.

Tamirlan Magomadov:
Opprinnelig fra Elverum, bedre kjent som Tammy. Etter flere år i Elverum spilte Tammy en liten del av sesongen 2022 for oss i 3.divisjon. Etter en god sesong for Raufoss 2 i fjor, blir han nå en viktig brikke for oss. 

Sander Lafton:
En helt ny spiller for klubben. Sander studerer på NTNU Gjøvik, og kommer opprinnelig fra Jevnaker. Har tidligere spilt for Jevnaker, og har nå bestemt seg for å spille for oss. En spennende signering! 

Simen Fodstad:
Etter fjorårets sesong for Skreia, vender nå Simen tilbake til oss. Simen har flere sesonger bak seg i FK Toten både på aldersbestemt og senior. En signering som vil styrke årets spillertropp.

Mange av disse spillerne kjenner godt til klubben, og har allerede flere sesonger bak seg hos oss, så de vil gli godt inn i spillergruppen. Sammen med flere spennende lokale unggutter, vil disse nye signeringene gjøre oss godt rustet for en ny sesong. Noen av disse vil du kunne se i aksjon i morgen i NM-kvaliken mot Faaberg klokken 19.00 i hallen på Raufoss.Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvem blir den «lokale» kongen av 4. divisjon?

Seier for A-laget mot Reinsvoll