Hadeland er uten poeng

JEVNAKER: Etter bunnoppgjøret mot FK Toten på Jevnakers kunstgress lørdag, står Hadeland Fotball fortsatt uten poeng, mens Toten tok sine første for sesongen, i en kamp hvor gjestene var mest effektive.

Målscorer: Stig Ørjan Ruden scoret Hadelands første mål,
men det holdt ikke til poeng. Foto Håkon Grymyr.

Hadeland Fotball-FK Toten 3-4

Allerede etter tre minutter ledet Toten 2-0, og Hadeland hadde fått en verst tenkelige starten på kampen. Men etter ti minutter reduserte de, og det så litt lysere ut, inntil Robert Kolner økte for Toten midt i omgangen. I omgangens siste minutt reduserte Kim Daniel Larsen for Hadeland til 2-5, og det så litt lysere ut foran andre omgang. Spillemessig jevnt, men Toten var mest effektive, mens Hadeland sloste.

Hadeland hadde et helt annet trokk i spillet etter sidebytte, og i den første halve omgangen var de klart best, men det jevnet seg noe ut senere i kampen. Etter spill og sjanser burde Hadeland både utliknet — og tatt ledelsen – men midt i en meget god periode for hjemmelaget, gikk i stedet Toten opp i 4-2 ledelse etter et drøyt kvarter, og Anders Lundstadsveen ble tomålsscorer for Toten. Selv om Hadeland fikk en redusering på straffe da 12 minutter gjensto, ble de poengløse også i den fjerde serierunden.

– Jeg er ingen goalgetter, sa en Smilende Anders Lundstadsveen etter kampen. Det at jeg skulle score to mål her i dag, var over all forventning, men moro for meg og laget at vi sikret årets første seier.

– Denne kampen burde vi Vunnet, mente Hadelands trener Kjetil Paulsen. Men når vi slipper inn to så lette mål i starten av kampen, er det vanskelig å vinne kamper. Jeg synes vi — spesielt i mesteparten av andre omgang — spilte bra og var det beste laget, sa en litt skuffet trener.

Hadeland Fotball-FK Toten 3-4 (2-3)

Scoringer: 0-1 Bjørn Forde (1), 0-2 Anders Lundstadsveen (3), 1-2 Stig Ørjan Ruden (10), 1-3 Robert Kolner (22), 2-3 Kim Daniel Larsen (45), 2-4 Anders Lundstadsveen (61), 3- 4. Kristian Orvang (straffe) (78).

Dommer: Geir Nygård, Galterud IF, god.

Hadelands beste: Kristian Orvang,

Totens beste: Anders Lundstadsveen.

Gult kort: Kristian Orvang, Hadeland.

Tilskuere: 20.

Hadeland: Arild Bakken, Steffen Orvang, Espen Bakken, Bjørn Kåsin (Morten Pedersen fra 36 min. Zhair Sorchi fra 84, min.), Thorstein Molden, Kim Daniel Larsen, Kristian Orvang, Stig Ørjan Ruden, Benjamin Gulbrandsen, Mattis Olimb, Johan Corrizales (Joakim Jahrmann fra 46, min) FK Toten: Pål Skjolås, Lars Hensvold, Sebastian Hjelmtvedt, Bjørn Førde, Morten Solheim, Audun Buflaten. Anders Lundstadsveen, Trond Aass. Øyvind Larsen, Pål Glemmestad og Robert Kolner

(Kilde: Håkon Grymyr, Oppland Arbeiderblad)