FK Toten sløste

LØTEN: Til tross for mange, store sjanser, tapte FK Toten lørdagens oppgjør mot Løten

Løten - Toten 1-2

Mange misbrukte sjanser gjorde sitt til at det ble som det ble i oppgjøret mellom Løten og Toten lørdag. Til pause var stillingen 0-0, men ikke lenge etter hvilen tok hjemmelaget ledelsen. Kun minutter senere stod det 2-0. Etter 70 spilte minutter sørget Robert Kolner for redusering etter et innlegg fra Anders Lundstadsveen. — Vi gjør en grei kamp der vi skaper et titalls sjanser. Dessverre klarer vi ikke å utnytte disse. Det fører til et skuffende tap, forteller trener for FK Toten, Hans Rognlien.

Løten - Toten 1-2 (0-0)

Scoringer: 1-0 (55), 2-0 (60), 2-1 Robert Kolner (70)

Gule kort: Ingen

Røde kort: Ett til Løten

Dommer: Einar Gjerde

Toten (4-5-1): Inge Engelstad, Lars Hensvold, Bjørn Førde, Sebastian Hjelmtvedt (Thormod Haugen 52. min), Morten Solheim - Pål Glemmestad, Trond Aass, Anders Lundstadsveen, Ole Jonas Liereng (Thomas Løkken 70. min), Morten Olafsen (Fredrik Skjølås 84, min) - Robert Kolner.

Kilde: Oppland Arbeiderblad - Amund Farås