Gode takter mot Gran!


Kamptroppen

FK Toten- Gran 1-1 (1-0)
Mål: Lars Alund
Omar Haddouche
Kodjo
Simen Fodstad
Lars Alund
Håkon Svellet
Sivert Bakkelund
Thomas Løkken
Petter Haugen
Joakim Bjørnerud
Rasmus Ulsrud
Simen Sethne
Innbyttere:
Joakim Sveen
Jonas Harefallet (58 min)
Emil Sandvold (72 min)
Mads Hveem (30 min)
Dommer: Vidar Hilmen (Øystre Slidre IL)

Kampreferat i OA (betalingsmur) : HER

Etter forrige helgs tap mot Faaberg var det viktig å få med seg et resultat mot Gran på lørdag. Gutta fikk derfor beskjed om å gjøre ting enkelt, spille effektiv fotball og være konsentrerte gjennom 90 minutter.
Det var tydelig å se at vi var påkoblet fra første spark på ballen. Med tre 16-åringer fra start tråkket vi til i duellene og gikk i krigen. Lars Alund ga oss en pangåpning da han steg til værs og headet inn Håkons corner etter 6 minutter. Utover i omgangen bølget spillet fram og tilbake uten at noen av lagene klarte å score.
Andre omgang startet ikke like bra for oss. Hadelendingene utlignet alene med keeper, og dermed var vi like langt. Vi fortsatte å kjempe selv om det store spillet lot vente på seg i denne kampen. Mot slutten kunne begge lagene stukket av med seieren etter gedigne sjanser. Omar hadde flere gode redninger og viste seg som en god keeper.
Vi er godt fornøyde med prestasjonen og delvis også resultatet i helga. Vi stilte et særdeles ungt mannskap, og gutta skal ha honnør for å ta poeng fra et godt Gran-lag.

Skrevet av Pål Tallerud

Banens Beste - Lars Alund her er ved 1-0 scoringen.
Lenke til nettalbumet

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.