Simen Fodstad(35 min)
Simen Sethne

Vi tok turen til Snertingdal og alle som følger FK Toten, vet at det er kun 3 poeng som gjelder i en sånn match og det ble som forventet en rotete kamp og mye kriging.

Taktikk forandring;
Kampen gikk gras, vi har blitt for statiske den siste tiden i 4-3-3, løpskraften har vært borte og vi viste at vi måtte være mer direkte enn på kunstgras. Som trener så er det viktig at laget har flere strenger å spille på, spesielt når vi sliter i perioder. Så derfor spilte vi med en diamant på midtbanen og 2 spisser. Ønsket å utnytte at Snertingdal/Redalen står rimelig høyt(uten noen fartskanoner bakerst) og være mer direkte inn i bakrom.
Akkurat som vi håpet på, fikk vi betalt for dette på vår første scoring. Sindre Solberg jaktet bak hjemmelagets forsvar og gjorde 1-0 alene med keeper.
Snertingdal/Redalen ville imidlertid være med på leken, og det tok ikke mer enn noen minutter før de slo tilbake. Et skudd via en forsvarer gjorde Thor Even sjanseløs.

Vi lot oss ikke knekke, og tok raskt tilbake ledelsen. Kampens beste angrep førte til et strålende innlegg av Håkon fra venstre. Av alle Toten-spillerne i feltet var det, som så mange ganger før, Joakim som dukket opp på rett plass til rett tid og satte inn 2-1.
Flere mål ble det ikke i kampen. Vi jaktet den avgjørende 3-1-scoringen, men da Simen Fodstad fikk rødt kort og Sindre Solberg i tillegg snublet bort alle sjansers mor, ble det spennende hele veien. Heldigvis halte vi seieren i land!
Nå er det viktig at vi bruker ferien godt, lader batteriene og så skal vi komme som et lokomotiv utover høsten☀️🚇⚽️