Deilig borteseier

Hvem hadde trodd det, seier 4-1 på bortebane mot Follebu i nest siste seriekamp for året. Det smakte utrolig godt, etter en relativt tung uke etter Kolbu tapet.

Banens Beste - Marius Larsen

Vi var forberedt på langt naturgress, arbeidshansker og en skikkelig krige kamp. Det var rett og slett et heltent FK Toten lag som ville slå tilbake som underdogs. (Langt gress var det ikke, Follebu hadde klipt for anledningen..
Så det var en positiv overraskelse:-) )

I mangel av Thomas(bortreist) og Morten(karantene), så var det virkelig andre som tok ansvar. Marius Larsen var kampens gigant og styrte det meste bakfra. Artig var det også våres debutant for anledningen Marius Løvstad, som stod bakerst og det føltes som han ikke hadde gjort annet de siste 30 årene. Pondus, selvsikker og uten feil, det var litt av en debut. Gratulerer.

I første omgang hadde vi skikkelig motvind og det var noen av våres spillere som hadde smurt feil for anledningen. Ja, det er forskjell på utslitte fotballsko og sko med skruknotter på naturgress.. Eller hva Simen?? Hehe.. Heldigvis fikk du rettet opp i det etterhvert:-) Follebu skapte vel mest, men vi var virkelig med på notene. Så at det stod 0-0 til pause var det ikke noe å si på.

Det var god stemning i pausen og vi bestemte oss for utnytte medvinden vi fikk i andre omgang. Follebu lå relativt høyt med sin bakre firer, så øynet noen muligheter til å bryte igjennom. Og det gjorde vi til gangs, 12 min ut i omgangen og det var 3-0 etter scoringer av Håkon(direkte i mål på corner), Joakim og Rasmus. Rasmus skulle også få sitt andre for dagen, før Follebu reduserte 2 min på overtid.

Dette var en skikkelig opptur og utrolig gøy for guttene. Veldig fortjent og stolt av guttene hvordan de slår tilbake etter forrige helg. Nå ser vi frem mot årets siste kamp mot Snertingdal/Redalen2, vel møtt:-)