Tap mot Raufoss

Vi sto ovenfor vi største utfordring denne sesongen da vi reiste til NAMMO stadion for å møte Raufoss 2. Et godt lag som har mange spillere med mye spilletid i 2.divisjon, men vi skulle ikke stå der med lua i hånd å se på de spille. Og det gjorde vi ikke heller, vi tok kommandoen i kampen, og skaper flere store målsjanser, men vi klarer ikke å overliste Raufoss sin gode keeper. I stedet er det Raufoss som scorer på sin første mål sjanse, dermed står det 1 - 0 til pause. Også i andre omgang klarer vi å dominere banespillet i store perioder, og vi har flere store målsjanser, men vi evner ikke å få ballen i mål. Raufoss kontrer inn 2-0 på overtid, og vinner dermed kampen. Selv om vi taper kampen, er dette en av de bedre kampene vi spilt.
Ny oppgave allerede på fredag da kolbu kommer på besøk.

Kampfakta: Raufoss 2 - FK Toten 2 - 0(1-0)

Lagoppstilling: Joakim S, Trond F(Joakim B), Morten, Håvard, Håkon, Thomas, Kodjo(Trond Aa), Steffen H, Steffen S(Rasmus), Sander, Simen S(Jonas).

Gule kort: Sander og Jonas