Overbevisende storseier på Gran!

Vi møter ett godt Gran lag til kamp fredag kveld som bare hadde to tap denne sesongen, men vi visste at vi er gode nok til å slå de med full innsats.
Kampen åpner ganske jevnt, men etterhvert får vi overtaket, og kjemper Gran ut av stilen. Vi spiller den fineste fotballen, skaper flere sjanser, og ca midt i omgangen scorer vi to fine mål, og går til pause med en 2-0 ledelse. Andre omgang fortsetter med et stort overtak til oss gjennom hele omgangen der ikke bare knallhard innsats og lagmoral kjennetegner oss, men også kynisme og klokskap i spillet! Omgangens prestasjon står vår debutant og guttespiller Emil Nesheim Hauge for der han skyter knallhardt i tverrliggeren fra ca 20 meter, og Jonas setter returen i mål. 3 mål i denne omgangen, dermed totalt 5 - 0 seier i en kamp der Gran ikke skaper en eneste målsjanse. Morsomt å se en slik prestasjon av alle 15 spillerne som var med til Gran, og det er verdt å nevne at av disse så er 2 guttespiller, og 7 juniorspillere!

Kampfakta: Gran - FK Toten 0 - 5 (0-2)

Lagoppstilling: Joakim, Kodjo, Håvard, Morten, Håkon, Sander, Steffen H(Jacob), Simen S(Erik), Steffen S, Rasmus(Emil), Jonas(Lars).

Målscorere: Steffen S(2), Jonas(2), Sander.

Gult kort: Sander