3-2 seier over Raufoss G19 Interkrets

Vi møtte Raufoss sitt interkrets-lag til treningskamp i storhallen søndag. Det ble ingen stor kamp fra vår side. Når kampen starter er vi både nølende og ubesluttsomme,  og Raufoss scorer allerede etter 2 minutter. Vi kommer oss litt etter hvert utover i omgangen og scorer mål på en straffe og en corner. Raufoss scorer også et enkelt mål til i omgangen, dermed 2-2 til pause.
2. omgangen blir bedre fra oss, men det store spillet uteblir, men innsats og duellstyrken er bra. Vi scorer et hurtig mål ved at Simen stusser Sander igjennom etter et fint utspill fra Mathias. Dermed vinner vi kampen 3-2.

Kampfakta: Raufoss Jr - FK Toten 2 - 3 (2-2)

Lagoppstilling: Lars G(Mathias), Kodjo, Trond, Petter, Håkon, Thomas(Emil), Lars Johan(Jacob), Steffen(Joakim), Jonas, Sander, Simen.

Målscorere: Trond(2), Sander