Tre nye poeng og fortsatt tabelltopp

Fredag 14. juni var det etter åpningen av det nye klubbhuset klart for hjemmekamp mot Ridabu i flott sommervær. Vi startet kampen meget bra og med høyt tempo på ballen, og Thore satte inn det første målet allerede etter 5 minutter. Etter dette virket det som vi tok foten litt av gasspedalen, det ble mange lange baller, og Ridabu kom mer inn i kampen. Mot slutten av omgangen klarte vi etter hvert å spille ballen langs bakken igjen, og ett mål av Sander og et nytt av Thore sørget for at stillingen var 3-0 til pause.

Andre omgang ble ingen stor forestilling av noen av lagene, Ridabu kom også i denne omgangen til noen sjanser, men vi hadde stort sett god kontroll. Da Lars Johan satte inn 4-0 tolv minutter før slutt var kampen avgjort for godt. Det ble ingen stor forestilling for de ca. 150 frammøtte tilskuerne, men det ble ihvertfall 3 nye poeng og fortsatt tabelltopp i 4. div. avdeling 1.

Nå venter Furnes hjemme kommende fredag, før det blir toppkamp mot Gran på Hadeland lørdag om to uker. Furnes slo Gran på Hedmarken nå i helga, så Furnes blir heller ikke noen lett motstander. Vel møtt til ny kamp på ØTIP på fredag!