Viktig seier mot Raufoss 2

Lørdag var det duket for årets andre hjemmekamp for A-laget vårt. Etter en trå start på årets sesong var det en viktig kamp som sto foran oss i møtet med Raufoss 2. Det var mye folk på ØTIP denne ettermiddagen, og rammene lå til rette for en spennende fotballkamp.

Kampen starter litt som forventet. Raufoss har mye ball, men vi forsvarer oss godt. Bortelaget kommer ikke til de store sjansene, selv om de styrer det meste av spillet. Vi er frempå ved noen anledninger etter gjenvinning og hurtige kontringer, men ingen av lagene skaper det helt store.

Etter 37 minutter får vår kaptein Håkon Svellet ballen ute ved hjørnet av 16-meteren. Han svinger den inn i feltet, der det er masse rødkledde spillere. Høyest av dem alle stiger Daniel Kraska, og stanger inn 1-0 til oss. Dermed går vi til pause med en knapp ledelse.

Andre omgang fortsetter i samme spor som den første. Raufoss styrer mye av spillet, men vi forsvarer oss fortsatt godt. Heller ikke i denne omgangen kommer de til de største mulighetene, siden vi står veldig bra i egen boks.

I det 67. minutt skal vi få betalt for den harde jobben vi legger ned. Vi kjemper til oss ballen i midtbaneleddet og Jonas Harefallet blir spilt fri i bakrom. Jonas kommer skrått alene med keeper, og legger ballen i en perfekt bue over keeper med en elegant chip. Vi går opp i ledelsen 2-0!

Med dette starter Raufoss å sende flere spillere fremover, og de blir tyngre inne i boksen vår. Dette får de betalt for, og reduserer til 2-1 i det 80. spilleminutt. Resten av kampen dreier seg for oss stort sett om å rydde unna det Raufoss kommer med, men vi er også frempå et par ganger. Kodjo har mot slutten et frispark i tverrliggeren der Daniel er veldig nære å¨score på returen, men det blir ikke flere mål.

Dermed kan vi innkassere årets første seier. En kamp som ikke var av det vakreste slaget, men like fullt tre veldig viktige poeng for å overleve i årets harde avdeling. Vi vil takke alle som kom og lagde en flott ramme rundt kampen. Til helgen reiser vi til Vestlandet igjen, da for å møte Volda. Vi ser veldig gjerne at noen totninger tar turen over fjellet sammen med oss og støtter oss der!