Hjemmeseier mot Volda

Søndag ettermiddag var det klart for hjemmekamp mot Volda. Gutta våre var svært lystne på revansje etter det sure 0-1 tapet mot Volda i vårsesongen. Forrige helg ble det tap borte mot Hønefoss, men på hjemmebane har vi vært vanskelige å møte for de fleste av motstanderne våre.

Kampen startet med at vi hadde ballen en del i laget, men Volda fikk ganske raskt et overtak i banespillet. Det meste foregikk etter hvert på banehalvdelen vår, og gjestene våre kom også til noen halvsjanser. Etter et kvarters tid ble et langt innkast headet bakover inne i 16-meteren vår, og da vi ikke fikk klarert ble ballen etter litt klabb og babb satt i mål på bakre stolpe. 1-0 til bortelaget, og Volda fortsatte å presse oss bakover også det neste kvarteret. 

Etter en halvtimes tid klarte vi å rulle opp et fint angrep på venstresiden, Håkon la et fint innlegg foran mål, spissen vår Daniel fikk ballen omtrent på straffemerket, tverrvendte og satte ballen kontant i mål til 1-1. Etter dette hadde vi en god periode der vi tok tilbake initiativet i kampen. Fem minutter før pause slo Filip en flott langpasning framover på høyresiden, og ballen endte opp hos Simen S. Simen avanserte framover og spilte gjennom Sander inne i 16-meteren. Der ble Sander felt på vei igjennom, og dommeren pekte på straffemerket. Straffesparket satte Daniel sikkert i mål, og vi kunne gå til pause med en 2-1 ledelse.

Andre omgang ble ingen stor affære rent spillemessig, for gutta våre ble fokuset å forsvare ledelsen og satse på kontringer. Volda hadde ballen mest og trykket oss bakover, men forsvarsrekka med Trond, Simen F, Daniel L og Håkon stod godt samlet. Det som passerte tok Andreas i mål seg av, keeperen vår var nok en gang trygg og god både med beina og i feltarbeidet. Mot slutten av kampen ble det hektisk da vi ble redusert til ti mann. Simen F fikk sitt andre gule kort etter at dommeren ikke hadde vinket ham inn på banen igjen da han måtte ut for å bytte en ødelagt fotballsko. Etter sju lange overtidsminutter blåste dommeren endelig av kampen, og vi kunne bokføre årets tredje hjemmeseier. 

Laginnsatsen var det som gjorde utslaget denne gangen, gutta løp og kjempet til krampa tok dem, så selv om finspillet uteble kunne vi innkassere tre viktige poeng. Nå venter Spjelkavik borte neste helg, og deretter en viktig hjemmekamp mot Hødd 2 søndag 18. september. Velkommen på kamp da, spenningen i forhold til om vi kan sikre plassen i neste sesongs Norsk Tipping-liga lever fortsatt!Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.