Sterk borteseier til A-laget

Søndag tok A-laget turen til Valdres for 9. serierunde i årets 4. divisjon. Vi var klare for å revansjere tapet fra cup-kampen som ble spilt tidligere i år. Dermed var det duket for en tett og jevn kamp i finværet. 

Etter en jevn start hvor det bølger frem og tilbake, får vi etter hvert overtaket i banespillet. Vi starter å produsere flere halvsjanser, og det begynner å lufte mål for vår del. Etter 22 minutter får vi endelig betaling for den gode starten. Jonas Harefallet trer Simen Engelien igjennom, som på elegant vis lobber ballen over keeper. Med dette går vi opp i ledelsen 0-1. Kampen fortsetter i samme spor inn til pause, hvor Valdres også starter å produsere sjanser på sine overganger. En god Sander Pettersen, sammen med vår solide forsvarsfirer avverger det som kommer, og vi går til pause med en knapp ledelse. 

10 minutter ut i 2. omgang er Mads Hveem på farten gjennom Valdres sin 16-meter. Mads blir etter hvert felt, og dommer peker på straffemerket. Samme mann som blir felt, ekspederer straffesparket sikkert i mål, og vi går opp i ledelsen 0-2. 

Naturlig nok med en 0-2 ledelse blir vi spilt litt lavere utover omgangen, men vi avverger de mulighetene Valdres har. Kampen ender med det 0-2, og vi tar med oss en sterk borteseier hjem til Toten. 

Neste kamp spilles hjemme mot Ottestad klokken 15.00 kommende lørdag. Det er spådd strålende vær, og vi har en ny tribune og by på. Her er det flere gode grunner til å komme på kamp. Vi sees! 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.