Uavgjort for A-laget mot Nybergsund

Fredag var det klart for årets lengste bortetur for A-laget. Nybergsund var kveldens motstander. En bortekamp som alltid er vanskelig, noe som skulle vise seg å være denne gangen også.

Kampen starter som forventet. Nybergsund legger seg lavere i banen, og lar oss bruke mye ball. Selv for mye ball i laget, klarer vi ikke å skape de store mulighetene i 1. omgang. Vi blir litt for mange spillere for lavt i banen, og noe upresise og lite farlige på siste tredjedel. Nybergsund på sin side skaper noe fremover, når vi er i ubalanse.

På tampen av 1. omgangen får Nybergsund straffe. Vi mister ballen lavt i banen, noe som de utnytter. Etter et stolpetreff plukker de opp ballen, hvor deres angrepsspiller blir felt. Straffen ekspederes i mål, og Nybergsund går til pause med ledelse 1-0.

Den 2. omgangen starter ikke noe bedre for vår del. Vi slipper til mye bakover, og er heldige som ikke slipper inn et mål. Heldigvis er vi effektive når vi først får sjansen selv. Vår kaptein, Håkon Svellet, får drømmetreff fra 16-meter. Ballen går rett i høyre hjørnet, og utligningen var et faktum.

Etter scoringen vår kommer vi inn i en god periode. Vi presser på, og får etterhvert flere dødballer. En av disse dødballene treffer hodet til Simen Engelien, som styrer ballen i lengste hjørnet. Med det har vi snudd kampen.

I det 75. spilleminutt avanserer Nybergsund sin raske innbytter fremover på kanten. Noe unødvendig lager vi nok et straffespark. Andreas Bøe Nilsen redder dette, men deres straffetaker er først på returen, og setter den i mål til 2-2.

I kampen siste ordinære spilleminutt får Nybergsund frispark fra drøye 30 meter. Herifra får deres spiller drømmetreff. Ballen går i lengste hjørnet, i stolpen og inn. Dermed har Nybergsund snudd kampen til sin favør igjen.

Selv om Nybergsund snur kampen, viser vi sterk lagmoral. Vi fortsetter å presse på utover i tilleggsminuttene. Dette skulle vise seg å gi resultater. Simen Engelien header ballen i stolpen. Håkon Kobberstad er våken, og plukker opp returen. Denne får han pirket i mål til 3-3, noe som også blir kampens sluttresultat.

Vi tar med oss ett poeng i en vanskelig bortekamp. Ikke vår beste kamp, men likevell fortsetter vi å vise god lagmoral og arbeidsinnsats. Dette håper vi vil gi flere poeng fremover. Allerede torsdag klokken 16.00 har vi muligheten til å flere poeng, når Lillehammer kommer til ØTIP. Ta turen og støtt gutta!