Glad for seier og 3 poeng👍

-Reality check for alle som tror vi skal vinne 3-0, 4-0 og spille festfotball hver kamp, det er ikke alltid sÄ enkelt!!-

Trond Aass

Fotball gÄr litt opp og ned, spesielt nÄr man spiller pÄ nivÄ 5(ogsÄ blant de store guttene varierer det, feks Real Madrid- Celta 1-2, Hull- Man.Utd 2-0 denne sesongen) Poengfangsten har ikke vÊrt sÄ galt, men det er vel heller formkurven og prestasjonene som har bekymret oss rundt laget. Vi jobber knallhardt pÄ hver trening for finne tilbake til vÄrt beste nivÄ og da var det svÊrt gledelig Ä ta 3 poeng, selv mot bunnlaget Ridabu i gÄr.

Med Morten Olafsen ute med karantene og i denne matchen valgte vi Ä spare Trond Aass(vond hoft) sÄ var det en ny komponert forsvars 4'er for anledningen. Lars Alund erstattet Morten i midtforsvaret, mens guttespilleren Sivert Bakkelund tok ansvaret for hÞyrebackrollen i Simen Fodstads fravÊr.
Kampbildet bar preg av at vi hadde klart mest ballbesittelse og god tid til Ä spille ball, mens Ridabu la seg bakpÄ og satset pÄ overganger. Sjansestatistikken var jevn, og bÄde vi og Ridabu var farlig frampÄ ved flere anledninger kampen sett under ett.

Vi tok ledelsen etter 11 minutter da Petter headet inn en god corner fra HĂ„kon. Det tok kun to minutter fĂžr Ridabu utlignet etter en god enkeltmannsprestasjon, og 1-1 stod seg til halvtid.
Gutta brukte hvilen godt, for det tok bare 30 sekunder fÞr vi var oppe i 2-1. Rasmus serverte Joakim pÄ Äpent mÄl. Joakim var ogsÄ mannen som ble matchvinner med sin straffescoring 10 minutter fÞr slutt. Rasmus ble hektet i feltet og straffesparket var udiskutabelt.

Ridabu ga likevel ikke opp, og presset pÄ mot slutten. PÄ overtid fikk de ogsÄ inn en redusering til 3-2, noe som fÞrte til spenning helt til dommeren blÄste av.

PÄ fredag venter Kolbu/KK og det gleder vi oss veldig til, hÄper mange supportere mÞter opp pÄ KK plassen og stÞtter oss til 3 poeng