Jonas Harefallet (85 min)
Jesper Ulsrud

Vi viste hva vi gikk til, natur gress på en smal(men fin) bane, hvor vi måtte legge vekk fin spillet og ta på oss arbeidshansker.
Med fasit i hånd så lykkes vi vel bare 50% med det.

Kampen åpner med en kjempe sjanse til Rasmus, men dessverre så får han et dårlig treff og den ruller inn til keeper. Så snur kampbildet og det meste dreier seg om Kolbu/KK i første omgang, de vinner duellene og er mer aggressive enn oss. Og det er svært lite å utsette på at de leder 2-0 til pause, etter scoringer ved Petter Bakkelund og Sindre Pedersen.
Vi spiller oss litt inn igjen i kampen på tampen av omgangen, men føler allikevel at vi må gjøre noen grep i pausen.

Ønsker da å legge om til en diamant på midtbanen og to spisser. Tanken var å slå lengre på Sivert og la Rasmus og Petter jage bakrom, pluss at vi hadde to som lå igjen bak Sivert som eventuelt kunne plukke opp nedfallsfrukten hvis det gikk andre veien. Primitivt, men det løftet i hvertfall spillet våres betraktelig, vant dueller høyere i banen og ettertrøkket var mye bedre. Etter 63 min fikk vi en etterlengtet redusering ved Rasmus etter et flott forarbeid av Morten. Vi øynet endelig et håp om poeng, men i stedet for 2-2 så scorer Kolbu/KK 3-1 på en overgang på overtid.

SURT, utrolig surt, men totalt sett var det kanskje ikke noe å si på resultatet. (Smerter å si det!!)

Lagene hadde hver sin omgang, hvor vi spiller oss betraktelig opp etter en begredelig første omgang. Da jobber guttene knallhardt og skal ha skryt for å brette opp ermene. Dessverre ble det ikke det resultatet vi ønsket oss, men vi må bare jobbe steinhardt videre og være klare for kamp mot Follebu neste helg.
Vi ønsker å takke Kolbu/KK(lufter revansje til høsten) , OA , supporterne våres (i tykt og tynt) for en kjempe fin ramme rundt kampen.