FK Toten-Follebu 1-2(0-2)

Det ble dessverre tap mot Follebu tirsdags kveld på ØTIP. Krise? Nei, langt ifra.. Må heller si jeg er utrolig imponert og stolt over guttene. Kanskje ikke av resultatet, men måten gutta takler denne kampen på er jeg svært stolt over.

Mål: Joakim Bjørnerud

Omar Haddouche
Kodjo Somesi
Lars Hensvold
Simen Fodstad
Håkon Svellet
Morten Olafsen
Simen Sethne
Lars Alund
Espen Sørli
Mads Hveem
Joakim Bjørnerud

Innbyttere:
Anton
Jørgen Pedersen(30 min)
Daniel Løken(45 min)
Martin Aass(79 min)


Banens Beste - Joakim Bjørnerud
(bildet fra kampen mot Fron Fotball)
1 omgangen er ganske jevn, men vi blir hardt straffet av noen personlige feil. Så det er ikke ufortjent at Follebu leder til pause, selv om vi periodevis spiller god fotball. 2 omgang kjører vi over Follebu og spiller etter mitt hode fantastisk fotball. Har stor bevegelse, gode vinkler og er flinke til å vende spillet. Vi får våres etterlengta redusering etter et fint skudd av Joakim, men det skulle vise seg å bli det siste målet i kampen.

Føler så absolutt med mine spillere idag, som jobber knallhardt og hadde virkelig fortjent poeng i denne kampen. Sånn gikk dessverre ikke, men vi skal jobbe knallhardt videre med det vi holder på med. For vi ser konturene av noe svært godt og det betaler seg som regel i lengden. (Og ja, vet vi har mye å jobbe med også, spesielt inne i boksene og luke vekk enkle feil. Det tar vi på alvor😃)

PS: MANGLET;
Marius Larsen, Trond Aass, Thomas Løkken, Rasmus Ulsrud, Petter Haugen, Jonas Harefallet, Sivert Bakkelund, Joakim Sveen, Emil Sandvold og Erik Fodstad.
Mvh Pål

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.