Tap i lokalderbyet

Lokaloppgjøret mot Kolbu ble akkurat like tøft, tett og dramatisk som vi antok på forhånd. Dessverre var det kolbuinga som fikk med seg alle 3 poenga hjem igjen etter en fortjent seier på ØTIP fredag kveld.

Banens Beste: Petter Haugen

Tempoet var høyt og det smalt skikkelig i duellene helt fra start. Vi åpnet kampen best og styrte spillet de første 20 minuttene. Det var imidlertid Kolbu som tok ledelsen etter nølende forsvarsspill hos oss. Det virket som vi ikke fikk ristet av oss sjokket, for Kolbu scoret to mål til på rappen. Med 0-3 i sekken var vi avhengig av en scoring før pause for å komme inn igjen i kampen. Den fikk vi ved Erik Fodstad da han satte ballen glimrende i krysset.
Etter pause fortsatte kampen i fartsfylt tempo. Lagene scoret en gang hver i 2.omgang og et effektivt og kompromissløst Kolbu/KK kunne dermed gå i garderoben med en 4-2-seier. Joakim scoret vårt andre mål. På overtid ble det amper stemning på banen. Det resulterte i 3 utvisninger, 2 til Kolbu og 1 til oss.