4 - 1 seier over Gjøvik/Lyn!

FK Toten gjennomfører nok en solid fotballkamp på kunstgresset søndag ettermiddag. Denne gangen var det andrelaget til Gjøvik/Lyn som kom på besøk, men  hjemmelaget levnet dem ikke en sjanse. Det var FK Toten som dominerte kampen fullstendig, og rullet opp det en fine angrepet etter det andre, og skapte mange målsjanser, men slet litt med og omsette sjansene i mål. Midt i første omgang kom det første målet etter at FK Toten spilte seg fint frem på høyre siden og innlegget ble satt sikkert i mål av Steffen Hjelmtvedt. Litt senere i omgangen satte Steffen Sommerstad en retur i mål, dermed 2-0 til pause i en omgang der Gjøvik/Lyn ikke skapte noen ting.
Andre omgang fortsatte som i første med et stort FK Toten overtak, likevel scorer Gjøvik/Lyn ett mål etter en fin overgang. Like etterpå så punkterer FK Toten med to raske mål, dermed går de forbi Kolbu/KK på tabellen og kryper opp på tredje plass!

Kampfakta: FK Toten - Gjøvik/Lyn 2  4 - 1(2-0)

Lagoppstilling: Kim Solum, Erik Fodstad(Emil Nesheim Hauge), Trond Aass(Elias Hoel), Lars Alund, Håkon Svellet, Sander Harefallet(Jacob Hveem), Kodjo Somesi, Steffen Hjelmtvedt, Jonas Harefallet, Steffen Sommerstad, Simen Sethne.

Mål FK Toten: Steffen S(2), Steffen H(2)
Mål Gjøvik/Lyn: Ivan Poparic

Gule kort: 2 til Gjøvik/Lyn