Storseier over Søndre Land

FK Toten tok fredag kveld imot Søndre Land til kamp OA-ligaen i Østre Toten Idrettspark på Lena. Det ble som ventet en kamp der hjemmelaget hadde ballen det meste av tiden, og FK Toten tok tidlig ledelsen ved Rasmus Ulsrud som totalt endte på 4 scoringer. Totningene fortsatte å føre kampen og rullet opp mange fine angrep langs kantene, og da særlig ved Lars Alund som hadde en god kamp på venstresiden. Omgangens høydepunkt var det uansett Trond Aass som stod for, da han rett før pause fikk fulltreff fra 25 meter og sendte lærkula rett i krysset, utagbart for keeper. Dermed sto det 3 - 0 til pause. 2. omgang forsatte på samme måte med et dominerende FK Toten lag som hadde et stort tempo i spillet sitt. Dette førte til mange målsjanser og 8 mål i omgangen. Dermed totalt en 11 - 0 seier mot et sjanseløst Søndre Land lag.