Viktig borteseier mot Ull/Kisa 2

Søndag formiddag reiste A-laget vårt til Jessheim for en tidlig ettemiddagskamp mot Ull/Kisa 2. Vi visste at dette kom til å bli en svært viktig kamp, med seier ville vi kunne skaffe oss avstand til lagene nederst på tabellen.

Vi startet kampen med å presse hjemmelaget høyt og skapte sjanser på løpende bånd. Både Jonas, Petter, Daniel og Håkon hadde gode muligheter der hjemmelagets keeper reddet fra kort hold, mens Filip avsluttet fra langt hold da keeper stod langt ute. Ballen ville uansett ikke i mål og det fortsatte med at Petter headet i tverrliggeren etter corner og at headingen fra Jonas som gikk i mål ble annullert for offside. Mot slutten av omgangen kom Ull/Kisa mer med i spillet, og hadde et par gode muligheter som heldigvis for oss ble avblåst for offside. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-0, ganske utrolig etter en sjansebonanza av de sjeldne i første omgang.

Mens vi før pause hadde en hel rekke sjanser uten å få ballen i mål, kom uttellingen raskt i andre omgang. Håkon la en presis corner fra høyre, og på bakre stolpe fikk Petter stå uforstyrret og heade ballen i mål. Endelig lønn for strevet, og det føltes utrolig fortjent. Dessverre slapp vi etter dette hjemmelaget inn i kampen. Det unge hjemmelaget rullet opp flere fine angrep, og da de kombinerte på venstresiden innenfor 16-meteren vår og la ballen i 45 grader var vi fullstendig utspilt. Heldigvis gikk avslutningen fra 10 meter rett over målet vårt. 

Mot slutten av omgangen klarte vi å samle lagdelene våre bedre igjen. Et kvarter før slutt fikk vi corner fra venstre, og Håkon la nok en gang presist inn i feltet. Trond møtte ballen med pannebrasken midt foran mål, og ballen føk i nettet rett under tverrliggeren. Endelig kunne vi slippe skuldrene ned littegrann, nå gjaldt det bare å beholde kontrollen resten av kampen. 

Ull/Kisa kom til noen halvsjanser det siste kvarteret, men det var aldri ordentlig farlig foran målet vårt. I stedet kom Morten på et langt løp fra sin midtstopperposisjon med noen få minutter igjen, og spilte fri Daniel som scoret sikkert. Sluttresultatet ble dermed 3-0, en svært viktig seier som sendte oss opp til midten av tabellen etter denne runden. 

En spesiell ros til forsvarsrekka denne gangen, der Håkon, Petter, Trond x 2, Morten og Kodjo lå godt samlet, og sammen med keeperdebutant Sander klarte å holde buret rent. Vi ser nå fram mot lokaloppgjøret mot Gjøvik-Lyn hjemme på ØTIP allerede onsdag til uka. Vi er ubeseiret på ØTIP siden 2018, så det blir spennende å se om vi klarer å holde på den statistikken også mot naboene våre fra Gjøvik. Vel møtt på kamp!

Keeperdebutant Sander, målscorerne Daniel, Petter og Trond, samt Håkon med sine presise cornere, bidro alle til den viktige seieren på Jessheim.Takk igjen til supporterklubben for glimrende støtte under hele kampen.

Kommentarer

  1. Genesis xbox one vs Sega CD XR Comparison
    Genesis xbox one vs Sega CDX; Compatible kirill-kondrashin games; Console & 우리카지노 case; Includes cartridge; Official Sega Genesis logo.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.