Knepent tap mot Årdal

Lørdag tok vi imot Årdal til treningskamp på ØTIP. Dette var generalprøven før lokalderbyet mot Kolbu KK i cupen lørdag 19. mars, så det var spennende å se hvor vi sto en uke før årets første tellende kamp.

Kampen starter bra for vår del. Utover i førsteomgangen klarer vi å øke balltempoet, og vi begynner å produsere sjanser mot gjestene. I det 25. minutt bestemmer Kodjo Somesi seg for virkelig å sette fart på angrepet vårt. Kodjo kombinerer med Daniel Kraska, og bøyer selv ballen i lengste kryss. En mesterlig scoring av vår unge midtbanespiller.

Etter scoringen fortsetter vi å presse Årdal bakover på banen. Dette gjør at Håkon Svellet kommer seg fri ved dødlinja. Med hans gode venstrefot legges det inn på hodet til Emil Lie Nesheim-Hauge. Emil treffer ballen klokkerent, og sender oss opp i ledelsen 2-0. Dermed går vi til pause med ledelse, etter en bra førsteomgang.

Andre omgang starter litt som den første. Vi styrer mye av spillet, uten å helt komme til de største mulighetene. Etter hvert gir vi fra oss initiativet, og vi begynner å slurve bakover i banen. Dette gjør at Årdal tar over kampen, og setter både en, to og tre mål i vårt nett. Dermed er kampen snudd til 2-3, og Årdal er oppe i ledelsen.

Mot slutten av kampen presser vi på for en utligning, men det vil seg ikke nærmere enn et stolpeskudd fra Kodjo. Kampen ender da 2-3 til bortelaget. Vi tar med oss en god første omgang, og ser at det er en del ting å jobbe med fremover. Allerede lørdag 19. mars møter vi Kolbu KK i cupen. Kampen spilles i Raufoss Storhall klokken 19.00. Ta med deg kjente og kjære, og støtt oss i veien mot Ullevaal!