Ekte Toten hele veien

LENA: Årets utgave av FK Toten er absolutt ren Totenvare. Hele spillerstallen samt trenere og leder er ekte totninger.

OPTIMISTER: Trenerduoen Hans Rognlien (tv) og Thormod Haugen ser lyst på situasjonen foran årets sesong 
 - Det er naturligvis litt artig at det er slik, sier hovedtrener Hans Rognlien. Både hovedtrener Hans Rognlien og hjelpetrener Thormod Haugen har lang fartstid som spillere på FK Toten. Førstnevnte er inne i sin andre sesong som ansvarlig, mens Thormod Haugen er ny trenerrollen.
Vi koser oss begge i et ungt og trivelig miljø, slår trenerduoen fast.

Mer stabile
Vi har ikke satt oss noen mål når det gjelder plassering på tabellen, men vi har mer fokus på å bli mer stabile en tilfellet var i fjor, sier Hans Rognlien som har en hyggelig spillerstall til rådighet.
Selvsagt tar vi dessuten sikte på utvikle spillerne, men det er også viktig at vi kan prestere bedre i vårsesongen. Det må vi endre på i årets sesong.
Jeg synes det ser rimelig bra ut etter treningskampene.  Vi mener bestemt vi er bedre i rute foran denne sesongen, og vi ser naturligvis fram til å komme i gang forteller Rognlien. 

FK Toten innleder seriespillet med Kongsvinger 2 på Toten, og allerede i åpningen for totningene et signal om hva som venter,

Ung stall
 FK Toten har siden oppstarten i 1996 alltid mønstret mange lovende unggutter – unggutter som etter noen år med suksess har utvandret til klubber i høyere divisjoner
Også denne sesongen kan vi glede oss over et ungt mannskap der flere avslører svært lovende ting på banen, selvsagt er det et ønske at de skal bli i FK Toten, men vi har forståelse for at de gjerne vil prøve seg høyere, divisjonene, forteller Thormod Haugen.
- Mot erfarne lag kan vårt mannskap bli i letteste laget, og følgelig trenger tid for å bli fortrolig med en tett og tøft 3.divisjon. Det er selvsagt noe av forklaringen på at vi leverer gode høstsesonger.
Det jobbes som en forstår meget godt i FK Toten og et godt bilde på det er at klubben har godt 30 aktive guttespillere,
- Det stiller naturligvis store krav til klubben når det gjelder ledere og trenere, men det går rimelig bra, sier Haugen...

Fornøyde
Trenerduoen Rognlien/Haugen
sier seg meget godt fornøyd med treningsforholdene. Klubben har i hele vinter benyttet kunstgressbanen på Lena, og trenere legger ikke skjul på at den har betydd svart mye.
 - Oppslutningen om treningene har stortsett vært meget bra - et godt bevis på at spillerne trives på banen sier Rognlien, sier Rognlien.

Forholdene har vært slik at kvaliteten på trening og spill har blitt langt bedre. Det er hovedgrunnen til at vi mener å være i bedre ruten foran sesongen enn tidligere. Men vi legger slett ikke skjul på at vi har kommet i en meget sterkt pulje. Her finner vi lag som Kongsvinger 2, Flisa, Elverum, Moelven og naboen Kolbu/ KK Her blir det mer enn nok å bryne seg på.
- Bare det aller beste av oss i hver kamp er godt nok om vi skal innlede bedre enn tilfellet var i fjorårets sesong slår trenerne Hans Rognlien og Thormod Haugen fast.

BARE TOTNINGER: FK Totens unge spillertall består bare av "innfødte" totninger


Klubb: FK Toten 3. divisjon avd. 7 
Leder: Gaute Glemmestad 
Sportslig leder: Svein Nielsen 
Oppmann: Vidar Buflaten 
Hovedtrener: Hans Rognlien 
Hjelpetrener: Thormod Haugen 
Hjemmebane: Skreia stadion
Spillerstall: Pål Skjølås, Sindre D. Flesvig. Sebastian Hjelmtvedt, Lars Hensvold, Bjorn Førde, Fredrik Skjølås, Pål Glemmestad, Marius Sommerstad, Morten Olafsen, Trond Aass, Anders Lundstadsveen, Åge Tangsveen, Robert Kolner, Ole Jonas Liereng, Morten Solheim, Anders Kristoffersen, Thomas Løkken, Audun Buflaten, Kim Furulund, Øyvind Larsen, Espen Langerud, Ola N. Dysthe, Marius Larsen, Dag Alund og Simen Rognlien 
Spillere i avgang Asim Cejvan (til Redalen) og Carl Kristian Kjølseth (lagt opp) 
Nye spillere: Marius Larsen (fra Kapp) Øyvind Larsen (comeback). Espen Langerud (comeback) og Simen Rognlinen (fra egen juniorstall)
Treningskamper: FK Toten - Redalen, 1-3, FK Toten - Kolbu/KK 1-3, FK Toten - Follebu 5-1, Moelven - FK Toten 2-2, FK Toten - Gjøvik FF 1-2, FK Toten - Raufoss Fotball 2 1-5 
Avdelingsfavoritt: Elverum og Flisa 
Målsetting: Bedre plassering enn i fjor (nr 7) 
Kilde: Oppland Arbeiderblad - Arne Gonstad 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.