Satser på toppscorertittelen

LENA: Med to fulltreffere mot FK Toten har Øystein Nygård startet jakten på toppscorertittelen i Kolbu/KK.

FORNØYD: Øystein Nygård kan juble for sin andre scoring mot FK Toten. Ronny Smedshammer og Kim Jacobsen kommer til for å gratulere. FK Totens Sebastian Hjelmtvedt (t.v) henger med hodet.

FK Toten - Kolbu/KK 1-3

For det er den interne tittelen han er ute etter. Toppscorer i tredje divisjon avdeling sju kan bli i tøffeste laget.

— Det er ekstra prestisje å bli mestscorende på dette laget, sa Nygård etter kampen. Hans første scoring kom etter at Totens målvakt ikke var våken på et tilbakespill. Den andre fulltrefferen kom på dødball. Nygård brukte hodet og omsatte et frispark til mål.

Mye ros

De som hadde tatt turen til Lena Kunstgressbane torsdag kveld, ble ikke vitne til noe stort lokalderby. Det var hjemmelaget som hadde ballen, men gang på gang gikk de seg fast i midtforsvaret til Kolbu/KK. Der var det stort sett pottetett. Bareen gang glapp det og da utliknet Kolner for hjemmelaget.


— Det har gått litt trått for oss i starten på sesongen. Vi har blant annet slitt med pasningskvaliteten, mente Øystein Nygård som på tur i garderoben mottok mange gratulasjoner fra Kolbupatrioter som hadde tatt turen til Lena.

Seier som smakte

Verken Kolbu/KK eller FK Toten tok poeng i de to første rundene. Kolbu sto med 1-10 i målforskjell. Toten hadde 3-8.

- Elverum kommer til å bli sterke denne sesongen. Raufoss 2 var også gode. I dag var det herlig å bidra til å senke Toten. Seier i lokaloppgjør smaker alltid godt, mente Øystein Nygård.

Annullering

FK Totens trener Hans Rognlien var en skuffet mann etter kampen.

— Vi kommer på etterskudd i målprotokollen og da må vi jage. Det er vi ikke gode til. Det blir mye nesten, men vi blir for unøyaktige i det avgjørende øyeblikket, mente Totens trener.

Hjemmelaget følte seg snytt for et mål i den første omgangen. På stillingen 1-0 til gjestene hadde FK Toten en ball i mål, men den ene assistentdommeren hevet flagget og dommeren annullerte.

- Sånn kan det gå. Det er for sent å gjøre noe med det nå, sa Hans Rognlien som håper at spillerne ikke får for stort negativt fokus etter den trøblete starten på årets sesong.


FAKTA:

FK Toten - Kolbu/KK 1-3 (1-2)

Scoringer: 0-1 Øystein Nygård (5), 1–1 Robert Kolner (30), 1-2 Nygård (42), 1-3 Rune Kristensen (90).

FK Totens beste: Pål Glemmestad

Kolbu/KKs beste: Øystein Nygård

Gult kort: Stig Aspelien, Kolbu/KK

Dommer: Fredrik Brekke - pirkete, men hadde god kontroll på kampen. Seks minutter i tillegg var i overkant Tilskuere: ca. 80.

FK Toten: Pål Skjølås, Anders Kristoffer sen, Bjørn Førde, Sebastian Hjelmtvedt, Morten Solheim, Audun Buflaten, Trond Aass, Ole Jonas Liereng, Robert Kolner, Pål Glemmestad, Øyvind Larsen (Kim Furusund fra 55. min.)


Kolbu/KK: Knut Bråstad, Ole Ødegård, Klaus Hamar, Per Johanstuen, Ola Bergum. Øystein Nygård (Morten Blien fra 71 min.), Kim Jacobsen (Nikolai Sme. stad fra 77. min.), Ronny Smedshammer, Kristian Hamar, Rune Kristensen, Stig Aspelien (Hans Olav Sethne fra 87. min)

(Kilde: Marius Mykleset, Oppland Arbeiderblad)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.