2-2 i serieåpningen!

Utligning 2-2. Rasmus

Etter måneder med venting og kribling i beina, var endelig dagen her: seriestart på ØTIP fredag kveld. Motstander var Faaberg, og gutta fra FK Toten var fast bestemt på å vise at vi hadde gjort jobben i vinter med tøff trening og mye terping.

Elias Hoel 80 min

I en vindfull førsteomgang tok Faaberg ledelsen på en kontring, før vi utlignet ved Rasmus Ulsrud etter et godt angrep på høyresiden. Det var ganske jevnt sjansemessig, men Faaberg var mest effektive og gikk etterhvert opp i 2-1 etter en god heading.
Etter pause hevet vi oss spillemessig, og det virket som premierenervene gradvis forsvant. Kombinasjonene begynte å sitte, og vi fikk belønning til slutt ved at Rasmus satte inn 2-2. En skikkelig goalgetterscoring.
Vi møtte et godt lag, og Faaberg viste at de har enkeltspillere som holder høy klasse. 2-2 er et godkjent resultat sett i lys av at vi lå under store deler av kampen. Likevel hadde vi 3 skudd i treverket i tillegg til flere gedigne sjanser, så mange vil nok føle vi kunne tatt med oss 3 poeng fra denne kampen.
Nå ser vi frem imot en god treningsuke og gleder oss til å ta turen til Gran neste søndag.
Vil også benyttet anledningen til å takke våres fantastiske supportere, dere er helt rå👍