Tap mot Redalen

2.Seriekamp ble spilt mot Redalen på Vardal idrettspark fredag kveld. Vi åpner kampen bra, vinner mye dueller og har ballen mye og tar ledelsen med et nydelig mål av Thomas . Styrer også kampen etter dette, men Redalen scorer på en av sine få sjanser. På slutten av omgangen blir det litt drama. Etter ett innlegg i feltet blir Jonas sparket i skulder/hode av en Redalen spiller som prøver å avklare. Dette ender med straffe, og rødt kort. Men vi klarer ikke å score på straffen, dermed ender 1.omgang 1-1. I andre omgang styrer vi spillet hele omgangen, men vi evner ikke å spille oss til nok store målsjanser til å score mål. Redalen har ikke ballen mye, men de klarer å score på en retur. Deretter parkerer de bussen, noe de er flinke til! Dermed ender kampen 2 - 1 til Redalen.
Neste oppgave er søndag kl 1500 på kunstgresset, da kommer Raufoss 2 på besøk.

Kampfakta: Redalen - FK Toten 2 - 1(1-1)

Lagoppstilling: Sander Stenvold, Trond Fodstad, Simen Fodstad, Morten Olafsen, Håkon Svellet, Thomas Løkken, Kodjo Somesi, Steffen Hjelmtvedt, Jonas Harefallet, Joakim Bjørnerud(Rasmus Ulsrud), Simen Sethne(Håvard Drager).

Mål: 1-0 18 min Thomas Løkken
         1-1 33 min Fredrik Haganæs
         2-1 67 min Daniel Amlien

Gule kort: Morten Olafsen, Steffen Hjelmtvedt og ett til Redalen
Rødt kort: Ett til Redalen