Gå til hovedinnhold

Seier mot Kolbu KK i siste treningskamp

Fredag kveld var det klart for den siste treningskampen vår før seriestart, mot Kolbu KK hjemme på ØTIP. En del av spillerne våre var borte denne kvelden pga. ferie og småskader. Det passet uansett fint med en gjennomkjøring mot naboene våre den siste helga før vi skal til Oslo og møte Stovner i første seriekamp.

Vi startet kampen bra, spillet foregikk stort sett på Kolbu KK sin halvdel, og vi kom til noen brukbare sjanser. Til tross for dette klarte vi ikke å sette ballen i mål, og da gikk det som det ofte går. Etter vel halvspilt omgang fikk Kolbu KK et brudd på halvdelen vår, Sindre Haugli Pedersen ble spilt fra og ga naboene våre ledelsen 1-0. Etter dette kom kolbuingene mer med i kampen, og noen minutter senere økte Sivert Tallerud Bakkelund til 2-0 på en fin overgang. Mot slutten av omgangen tok vi initiativet i kampen igjen og rett før pause løp Simen Engelien seg fri, satte ballen forbi keeper, og reduserte til 2-1.

Andre omgang startet som den første med et overtak til oss, og denne gangen kom uttellingen raskt. Trond Aass fikk satt hodet på ballen etter en corner fra Lars Johan Kollshaugen, ballen gikk over alle inkl. keeper og i mål ved lengste stolpe. Dermed utlikning til 2-2 rett etter pause. Et kvarter ut i andre omgang ble den ene av debutantene våre denne kvelden, Ibrahim Nashat, felt i kolbingenes straffefelt. Petter Senstad satte straffesparket sikkert i mål, til ledelse 3-2 til oss.

Mot slutten av kampen jevnet spillet seg ut og Kolbu KK kom til noen målsjanser. På den ene av disse var keeperen vår Sander Pettersen raskt nede ved stolpen og forhindret utlikning med en flott redning. Mot slutten av kampen kom Andreas Berntsen inn i mål, og sammen med resten av forsvarsrekka holdt han buret rent resten av kampen. Det endte dermed med en 3-2 seier til oss. 

Alt i alt ingen stor kamp fra vår side, men en grei gjennomkjøring den siste helga før seriestart. Nå ser vi fram mot seriestarten mot Stovner i Oslo neste lørdag. Den første hjemmekampen vår i Norsk Tipping-ligaen blir mot Nybergsund lørdag om 14 dager, da håper vi på masse folk og stor fotballstemning på Østre Toten idrettspark!
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sterk opphenting ga uavgjort mot Grorud 2

Søndag var det duket for sesongens nest siste hjemmekamp i Norsk Tipping-ligaen, motstanderen var Grorud 2. Før kampen lå Grorud to poeng foran oss, så det lå an til å bli en tøff og tett batalje på ØTIP. Selv om det lå til rette for en jevn kamp, virket det ikke slik de første minuttene. Grorud kjørte kampen, og vi hang ikke med. De raske offensive spillerne deres skapte problemer for oss gjentatte ganger. Etter 18 spilte minutter fikk det unge Grorud-laget hull på byllen, og stillingen var dermed 0-1. Det så uansett ikke ut til at baklengsmålet vekket oss denne gangen. Når det står 35 minutter på tavla, har Grorud rukket å score både en og to ganger til. Dermed står det 0-3 på resultattavla ti minutter før pause. Etter 41 minutter er det endelig vi som er farlig frampå. Håkon Svellet skaffer en corner som han selv slår inn. Ballen lander på hodet til toppscoreren vår Daniel Kraska, som setter den i mål med et flott hodestøt. Vi har redusert til 1-3 rett før pause, noe som ga viktig m

Viktig borteseier mot Ull/Kisa 2

Søndag formiddag reiste A-laget vårt til Jessheim for en tidlig ettemiddagskamp mot Ull/Kisa 2. Vi visste at dette kom til å bli en svært viktig kamp, med seier ville vi kunne skaffe oss avstand til lagene nederst på tabellen. Vi startet kampen med å presse hjemmelaget høyt og skapte sjanser på løpende bånd. Både Jonas, Petter, Daniel og Håkon hadde gode muligheter der hjemmelagets keeper reddet fra kort hold, mens Filip avsluttet fra langt hold da keeper stod langt ute. Ballen ville uansett ikke i mål og det fortsatte med at Petter headet i tverrliggeren etter corner og at headingen fra Jonas som gikk i mål ble annullert for offside. Mot slutten av omgangen kom Ull/Kisa mer med i spillet, og hadde et par gode muligheter som heldigvis for oss ble avblåst for offside. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-0, ganske utrolig etter en sjansebonanza av de sjeldne i første omgang. Mens vi før pause hadde en hel rekke sjanser uten å få ballen i mål, kom uttellingen raskt i andre omgang

Brødrene scorte til ingen nytte

Foto: Oppland Arbeiderblad Løten er en av de store opprykksfavorittene i 4. divisjon og stilte med mange spillere med erfaring fra høyere divisjoner. Likevel fikk de kamp til tre minutter gjenstod. Da reduserte Jesper Ulsrud til 3-4, men det offensive forsøket i sluttminuttene endte i to baklengsmål og 3-6 på måltavla etter 90 minutters spill. Dermed er FK Toten ute av cupen etter 2. kvalifiserende runde. - Resultatet er litt urettferdig - Vi gjør en bra kamp, men slipper inn to drittmål i første omgang. Vi burde også scoret på flere av våre store sjanser. Resultatet er litt urettferdig, men slik er det, sa brødrene Ulsrud etter kampen. 18 år gamle Rasmus ble toppscorer i 4. divisjon i fjor. Storebror Jesper på 20 år er tilbake etter et år i militæret. - Det er nok yngstemann som satser mest, men jeg kunne jo ikke være noe dårligere enn ham. Dette er jo første obligatoriske kampen vi spiller sammen ettersom jeg var i militæret i fjorårets sesong, sa Jesper Ulsrud etter å