Bortetap mot serieleder Gjelleråsen

Lørdag ettermiddag reiste vi til bortekamp mot serieleder Gjelleråsen, som riktignok hadde en kamp mer spilt enn naboene våre i Gjøvik-Lyn. Hjemmelaget er et vanskelig lag å møte på Li kunstgress, og kampen startet i et skikkelig regnvær.

Spillemessig ble det en jevn førsteomgang, der både banespillet og sjansene var noenlunde jevnt fordelt: Vi lå kompakt og godt med lagdelene våre, og spilte fornuftig mot et sterkt kontringslag som Gjelleråsen. Vi kom for vår del til en rekke cornere, men den kanskje største sjansen vår var et frispark fra Filip som gikk like over mål. Midtveis i omgangen satte Gjelleråsen ballen i mål ved nærmeste stolpe etter et gjennomspill, linjedommeren vinket for offside, men dommeren overprøvde dessverre linjedommeren sin og godkjente målet. Synd for vår del, siden scoringen kom på det som muligens var Gjelleråsens første skikkelige målsjanse. Vi fortsatte vi omgangen med mye godt banespill, men klarte dessverre ikke å skape de store sjansene. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-0.

Andre omgang fortsatte på mange måter som den første, vi hadde ballen mye, kom på flere farlige visitter foran Gjelleråsen sitt mål og hadde en hel del hjørnespark, men hjemmelaget var gode til å rydde unna i egen boks. Det ble lagt ned en skikkelig arbeidsinnsats over hele banen, og forsvarsrekka spilte fornuftig og ryddet stort sett unna det som kom. Det siste kvarteret ble vi slitne, avstandene mellom lagdelene ble større, og 10 minutter før slutt satte Gjelleråsen 2-0 på en kontring. Etter dette hadde hjemmelaget kontroll, og kampen ebbet ut med tomålsseier til hjemmelaget.

Gjelleråsen rodde dermed seieren i land, men spillemessig var dette var en bortekamp vi kan være fullt ut bekjent av. Med tilsvarende arbeidsinnsats og fornuftig spill over hele banen har vi stor tro på at vi kommer til å både score mål og plukke poeng i kampene i fortsettelsen. Neste kamp er hjemme mot Elverum lørdag kl. 16.00 på Østre Toten Idrettspark, også det en motstander som kjemper i toppen av avdelingen vår. Møt opp og støtt oss da, vi lover å gjøre vårt aller beste for å ta poeng. På ØTIP er vi så langt ubeseiret denne sesongen!