Sterk opphenting ga uavgjort mot Grorud 2

Søndag var det duket for sesongens nest siste hjemmekamp i Norsk Tipping-ligaen, motstanderen var Grorud 2. Før kampen lå Grorud to poeng foran oss, så det lå an til å bli en tøff og tett batalje på ØTIP.

Selv om det lå til rette for en jevn kamp, virket det ikke slik de første minuttene. Grorud kjørte kampen, og vi hang ikke med. De raske offensive spillerne deres skapte problemer for oss gjentatte ganger. Etter 18 spilte minutter fikk det unge Grorud-laget hull på byllen, og stillingen var dermed 0-1. Det så uansett ikke ut til at baklengsmålet vekket oss denne gangen. Når det står 35 minutter på tavla, har Grorud rukket å score både en og to ganger til. Dermed står det 0-3 på resultattavla ti minutter før pause. Etter 41 minutter er det endelig vi som er farlig frampå. Håkon Svellet skaffer en corner som han selv slår inn. Ballen lander på hodet til toppscoreren vår Daniel Kraska, som setter den i mål med et flott hodestøt. Vi har redusert til 1-3 rett før pause, noe som ga viktig motivasjon for de siste 45 minuttene.

Når vi kommer ut etter pausepraten ser vi ut som et nytt lag, vi vinner flere dueller og produserer flere sjanser. Etter åtte minutters spill av andre omgang slår vår keeper Sander Pettersen en lang ball framover til Daniel på spissplass, som plutselig er alene igjennom. Han gjør ingen feil, og triller ballen forbi keeper og i mål til 2-3. Vi øyner håp om poeng!

Fra vi scorer det andre målet og utover i omgangen er det flere sjanser til begge lag. Keeper Sander holder tett bakover og holder oss inne i kampen. Minuttene går, og vi presser på for utligning. Til slutt har klokka passert 90 minutter, og tiden virker å ebbe ut med et surt hjemmetap. Men igjen er toppscoreren vår frampå inne i Groruds boks. Kodjo Somesi kommer fri på høyresiden etter noen fine kombinasjoner, og får slått et presist innlegg som treffer pannebrasken til Daniel. Det blir som oftest mål når Daniel får ballen på hodet foran mål. Keeperen redder det første forsøket, men Daniel er høyest oppe på returen og setter ballen i mål med hodet. Dette var Daniels ellevte mål for sesongen, stillingen var 3-3, og dette ble også sluttresultatet i kampen.

Vi står dermed med 14 poeng og en 10. plass før de siste to kampene av årets sesong. Vi begynner å få en luke til lagene under streken, og det er tett oppover på tabellen. Det ser dermed ut til å kunne bli en spennende og morsom avslutning på sesongen. Neste kamp er Brumunddal borte, den kampen går førstkommende lørdag klokken 13.00. Vi håper at mange totninger tar turen over Mjøsbrua og støtter oss. Vel møtt på kamp!