Åpning av tribune og innholdsrik uke for A-laget

Mandag forrige uke dro A-laget til Kongsvinger for å møte tabelltoppen Kongsvinger 2. Et Kongsvinger-lag som har vist seg å være veldig vanskelige å slå, og som har stilt meget sterke tropper på 2. laget sitt. Denne kvelden stilte de også med et sterkt mannskap, mens vi kom med en noe svekket tropp.

Vi åpner kampen sterkt, og allerede etter 2 minutter tar vi ledelsen ved Sander I. Harefallet på hodet etter en god dødball fra Håkon Svellet. Kongsvinger svarer på den sterke åpningen og scorer tre mål på rappen. Simen Engelien reduserer til 3-2 på tampen av omgangen. Med to skader og tre innbyttere blir 2. omgangen en tung affære. Kongsvinger triller ball hurtig, og vi sprekker mer og mer opp. Det blir hele 4 mål til i sekken i denne omgangen, som resulterer i et stygt tap for oss.

Heldigvis for vår del var det allerede kamp igjen mot Furnes hjemme på ØTIP lørdag. Furnes er tabelljumbo, og et lag vi på papiret skal slå. Vi stilte så og si fullt mannskap, og var klare for å revansjere det stygge tapet tidligere i uken. Vi tar fra start av tak i kampen. Furnes legger seg lavt, og vi får muligheten til å bruke ballen mye. Etter mye god bearbeiding skaper vi flere gode sjanser, hvor ballen blant annet treffer treverket et par ganger. Det skulle ta 34 minutter før det endelig skulle lykkes for vår del. Daniel Lisowski stiger til værs og setter inn 1-0 på hodet etter dødball. Dette er også resultatet til pause.

2. omgang starter som den første. Furnes legger seg lavt, og vi har ballen. Ulikt fra den 1. omgangen skaper vi i denne omgangen mindre sjanser. Vi skulle likevel klare å øke ledelsen. Etter 63 minutter slår Trond Fodstad en perfekt gjennombruddspasning til Jonas Harefallet, som lobber ballen over keeper. Dermed øker vi ledelsen til 2-0. Vi gjør etter dette mange bytter, hvor det er gledelig å se mange av våre yngre i klubben få sjansen. Unggutta gjør ingen feil og kontrollerer inn en komfortabel 2-0 seier.

I tillegg til A-kamp denne lørdagen var det også åpning av den nye Byggtorget-tribunen. Vi er veldig glade for  å ha en skikkelig tribune på plass. En stor takk til Byggtorget som har sponset materiale til tribunen gjennom deres plankefond. Vi vil også takke Totens Sparebank for deres bidrag til seter gjennom gavefondet. Under følger det med bilder fra åpningen av tribunen: