Tungt bortetap for A-laget

A-laget tok lørdag turen til Løten for nok en bortekamp i årets 4. divisjon. Løten ligger under streken, og var naturlig nok et lag vi skulle hevde oss godt mot.

Vi tar tak i kampen fra starten av 1. omgangen. Løten legger seg lavt i banen, og vi styrer spillet. De aller største sjansene uteblir, og vi sliter med å skape det helt store. Kampen går til pause på stillingen 0-0 etter en helt ok omgang av oss.

Etter pause er Løten på en av sine få visitter på vår banehalvdel. Løten tar vare på deres første sjanse i kampen, og setter ballen i mål til stillingen 1-0. Dette gir oss en real vekker, noe som gjør at vi girer opp noen hakk. Dette resulterer i at Simen Engelien får pirket inn en retur etter godt ettertrykk. Stillingen står dermed 1-1.

Kampen fortsetter etter dette i samme rytme. Vi styrer spillet uten å skape de store målsjansene. Løten utnytter at vi gjør feil, og setter inn ledelsen 2-1. Minutter senere stanger Håkon Svellet inn utligningen. Dessverre for vår del, får Løten en straffe på overgang i det 95. spilleminutt. Dette resulterer i 3-2 og seier til Løten.

A-laget er inne i en tyngre periode for tiden. Neste hjemmekamp spilles på fredag klokken 20:00 mot Valdres. Her trenger vi all støtte vi kan få for å slå tilbake. Vi sees!