Seier mot Sander og vi møter Elverum i 1. runde

Onsdag kveld tok vi imot Sander IL til 2. kvalifiseringsrunde til NM. Vinneren av denne kampen var videre til 1. ordinære runde av årets norgesmesterskap i fotball.

Vi får en drømmestart på kampen. Etter drøye minuttet får Tammy servert ballen i bakrom. Han fosser i fra alt og alle, og ender opp alene med keeper. Her gjør Tammy ingen feil, og sender oss opp i en tidlig ledelse 1-0.

Kampen fortsetter i vårt spor, og vi styrer mye av det som skjer utover omgangen. Vi setter opp flere gode angrep som kunne endt i scoring, og vi slipper ikke Sander til noen sjanser. Etter 18. minutter stiger Martin Forø til værs og setter ballen i mål med et godt hodestøt. Dermed var vi oppe i en allerede komfortabel 2-0 ledelse.

Denne ledelsen så ut til å bli litt for komfortabel siste kvarteret av 1. omgang, hvor vi slipper Sander litt mer inn i kampen. Allikevel leder vi 2-0 til pause.

2. omgang starter litt som den 1. omgangen avsluttet. Vi har ikke like god kontroll på kampen lengre. Selv for dette er det vi som skal øke ledelsen. Sander Harefallet slår ballen inn, der en Sander-spiller er uheldig og setter ballen i eget mål til 3-0.

Kampen fortsetter i samme spor utover omgangen. Dette resulterer i at Sander scorer både ett og to mål. Siste målet til Sander kommer langt på overtid, og vi klarer å ri av siste minuttet etter scoringen. Dermed ender kampen 3-2, og vi er videre til årets NM.

Trekningen av årets 1. runde i NM er allerede klar. Her møter vi Elverum Fotball på ØTIP. Kampen spilles onsdag 10. april. Tidspunkt kommer nærmere kampdag.