Borteseier mot Ottestad for A-laget

Torsdag kveld tok A-laget turen til Ottestad for årets første bortekamp i 4. divisjon. Etter en god start på sesongen, var laget innstilt på å fortsette den gode trenden på den andre siden av Mjøsa.

Vi bestemmer oss for å gå mer offensivt til verks enn vi har gjort tidligere. Dette lykkes vi godt med. Ottestad sliter med å etablere eget spill, og det er vi som styrer det meste av spillet. Etterhvert som kampen går begynner vi å produsere mer, og vi er farlig frempå flere ganger.

Etter 37 minutter får vi endelig hull på byllen. Tammi presser frem en feil i Ottestad sine bakre rekker, og kommer alene med keeper. Den første avslutningen går i keeper, men returen setter han i mål. Dermed går vi opp i ledelsen 0-1, noe som også er resultatet til pause.

2. omgangen fortsetter i samme spor som den 1. omgangen. Vi gir Ottestad lite tid med ballen, og vi klarer å holde på ballen selv i lengre perioder. Dette gjør at vi ved flere anledninger er nærme en ny scoring. Etterhvert får vi satt ballen i mål, men dommeren blåser av for en hårfin offside.

I det 83. spilleminutt får vi endelig satt spikeren i kista. Simen Engelien setter på turboen nedover vår høyre side. Derifra prikker han et perfekt innlegg på hodet til Tammi, som setter sitt andre for dagen. Denne scoringen fastsetter også sluttresultatet, som blir 0-2.

Dette var en viktig og sterk lagseier på bortebane, hvor vi tidligere ofte har gitt bort unødvendige poeng. Veldig gøy for klubben at vi også får brukt flere av våre lovende juniorspillere, som i tillegg presterer meget godt. Disse er avbildet under sammen med målscorer Tammi og keeper Andreas. Nå ser vi fremover mot en ny hjemmekamp mot Brummundal. En tøff kamp mot en av årets favoritter. Kampstart 19:30 på ØTIP førstkommende fredag. Møt opp!