Toten berget ett poeng

BARE POENGDELING: Trond Aass og FK Toten måtte nøye seg med det ene poenget mot Trysil,
men de kunne fort ha gått av banen poengløse også.

Hjemmelaget dominerte banespillet, og skapte nok sjanser i andre omgang til å vinne kampen. Laget manglet imidlertid den siste «finishen», og med en spiller mer på banen den siste drøye halvtimen burde alle poengene havnet på Toten.
Første omgang bør helst forbigås i stillhet, for da var prestasjonene på banen på samme lave nivå som værgudenes.

Slag i «trynet»
Da snaue 20 minutter gjensto av oppgjøret, tok gjestene ledelsen etter at totningene ikke fikk ryddet unna i forsvar. I forkant fikk Trysil ballen «servert» på sølvfat fra en av FK Totens spillere, og de lot ikke sjansen gå fra seg når de først fikk muligheten. Scoringen som ga tryslingene 1-0 var den første og eneste de hadde i hele matchen.
Omlag ti minutter før Trysils ledermål fikk hedmarkingene en spiller utvist, etter at Toten hadde holdt trykket oppe og flere ganger var nær ved å score. Mye fikst kombinasjonsspill ga dessverre ingen uttelling.

Endelig uttelling
Da ca åtte minutter gjensto av kampen fikk hjemmelaget endelig en velfortjent utligning, etter at Anders Lundstadsveen fikk innstilt kanonen skikkelig. Det var en kjempescoring, og nå fikk hjemmelaget «blod på tann» og jaget vinnermålet i sluttminuttene. Det kom imidlertid aldri. Både Trond Aass og Robert Kolner hadde stolpeskudd, og førstnevnte sendte avgårde en suser som keeper var nær ved å slippe inn.
— Første omgang var svak, og gutta manglet sprut i beina, Hele andre omgang styrte vi, og da skapte vi nok sjanser til å vinne. Når Trysil fikk en spiller utvist burde vi ha avgjort, men så scoret de i stedet. Vi burde uansett ha vunnet, men det var noe urytmisk over spillet. Gutta ofret seg det siste kverteret, og vi unngikk i alle fall tap. Vi skal berge plassen, uttalte en tydelig skuffet FK Toten trener Hans Rognlien.

FK Toten - Trysil 1 - 1 (0 - 0)
Scoringer: 0-1 Alexander Rydje (71), 1-1 Anders Lundstadsveen (82)
FK Totens beste: Bjørn Førde, Trond Aass
Trysils beste: Marius Engerbakk og Morten Enger
Gule kort: Tormod Haugen, FK Toten, og Morten Enger, Trysil
Rødt kort: Ole Kristian Nygård, Trysil
Dommer: Tore Hagelund, Faaberg
Tilskuere: Ca 40.
FK Toten (4-4-2): Pål Skjølås, Fredrik Skjølås (Thomas Løkken i 15 min.), Lars Hensvold, Bjørn Førde, Pål Glemmestad, Audun Buflaten, Trond Aass, Anders Lundstadsveen, Robert Kolner, Morten Solheim, Ole Jonas Liereng (Tormod Haugen i 12 min.).