Toten vant Toten-derbyet

KOLBU: Kolbu/KK hadde fortjent minst det ene poenget hjemme på KK-plassen i naboduellen mot Toten, men kolbuingene tapte på manglende effektivitet.

SCORER: Trond Aass gjorde 1-0 for Toten FK
Kolbu/KK - Toten 1-2
Det var ingen tvil om at gjestene startet kampen best og det var derfor ikke direkte ufortjent at Trond Aass ga Toten ledelsen etter snaue halvtimen. De hvitkledde scoret imidlertid på sin første skikkelige sjanse i matchen, for det hadde ikke skjedd så mye foran noen av målene så langt i kampen. Scoringen skulle etter hvert viste seg å bli veldig avgjørende for resultatet i kampen.

 Kolbu KK festet grep.
 Etter Totens scoring tok hjemmelaget mer tak i matchen og fikk mer og mer grep om midtbanen.Litt mot spillets gang var Lars Hensvold fram på å doble Totningenes ledelse. Men dette er likevel typisk for et sterk kontringslag som Toten når de alt rir på en ledelse.
To mål på to sjanser er ikke hverdagskost og maken til effektivitet skal en lete lenge etter. 

Sent i gang
Vi trengte litt tid for å komme skikkelig i gang og det nytter ikke å stå å se på uten engasjement fra spillerne.  Uavgjort hadde vært mest rettferdig men det ble en stressfaktor å greie å sette sjansene når vi lå under. Toten scoret på sine to første sjanser og var effektive i dag.  De hadde første halvtimen, mens vi styrte resten av kampen. Etterhvert holdt vi ballen på bakken og kjørte hele laget høyere opp på banen. Da fungerte det bedre men vi burde ha utlignet, sa noe skuffet Klaus Hamar i trenerteamet til Kolbu/KK.

Kolbu KK - Toten 1 - 2 (1-2)

Scoringer: 0-1 Trond Aass (29), 0-2 Lars Hensvold (35) 1-2 Hans Stenerud (45)

Kolbu/KKs beste: Kristian Hamar
Totens beste Audun Buflaten
Gule kort: Per Steffen Johanstuen, Kolbu/KK Trond Aass og Kim Furulund, Toten
Dommer: Vidar Hilmen, Øystre Slidre - bra kontroll
 Tilskuere ca 80

 Kolbu KK: Stig A. Pedersen, Hans Stenerud, Klaus Hamar, Per Steffen Johanstuen, Ola Bergum 
(Steinar Dystebakken i 8 min.), Kristian Hamar, Rune Kristensen, Thorleiv Ringerud (Sjur Larsstuen i 30. min), Øystein Nygård (Pål Ødemark i 2. min), Stig Adrian Aspelien, Morten Blien.
Toten:   Pål Skjølås, Lars Hensvold, Bjørn Førde, Audun Buflaten, Morten Solheim, Pål Glemmestad, (Thormod Haugen i 4. min.), Trond Aass, Anders Lundstadsveen, Kim Furulund, (Fredrik Skjølås i 6. min.), Ole Jonas Liereng, Robert Kolner 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.