Seier mot Kolbu KK i siste treningskamp

Fredag kveld var det klart for den siste treningskampen vår før seriestart, mot Kolbu KK hjemme på ØTIP. En del av spillerne våre var borte denne kvelden pga. ferie og småskader. Det passet uansett fint med en gjennomkjøring mot naboene våre den siste helga før vi skal til Oslo og møte Stovner i første seriekamp.

Vi startet kampen bra, spillet foregikk stort sett på Kolbu KK sin halvdel, og vi kom til noen brukbare sjanser. Til tross for dette klarte vi ikke å sette ballen i mål, og da gikk det som det ofte går. Etter vel halvspilt omgang fikk Kolbu KK et brudd på halvdelen vår, Sindre Haugli Pedersen ble spilt fra og ga naboene våre ledelsen 1-0. Etter dette kom kolbuingene mer med i kampen, og noen minutter senere økte Sivert Tallerud Bakkelund til 2-0 på en fin overgang. Mot slutten av omgangen tok vi initiativet i kampen igjen og rett før pause løp Simen Engelien seg fri, satte ballen forbi keeper, og reduserte til 2-1.

Andre omgang startet som den første med et overtak til oss, og denne gangen kom uttellingen raskt. Trond Aass fikk satt hodet på ballen etter en corner fra Lars Johan Kollshaugen, ballen gikk over alle inkl. keeper og i mål ved lengste stolpe. Dermed utlikning til 2-2 rett etter pause. Et kvarter ut i andre omgang ble den ene av debutantene våre denne kvelden, Ibrahim Nashat, felt i kolbingenes straffefelt. Petter Senstad satte straffesparket sikkert i mål, til ledelse 3-2 til oss.

Mot slutten av kampen jevnet spillet seg ut og Kolbu KK kom til noen målsjanser. På den ene av disse var keeperen vår Sander Pettersen raskt nede ved stolpen og forhindret utlikning med en flott redning. Mot slutten av kampen kom Andreas Berntsen inn i mål, og sammen med resten av forsvarsrekka holdt han buret rent resten av kampen. Det endte dermed med en 3-2 seier til oss.

Alt i alt ingen stor kamp fra vår side, men en grei gjennomkjøring den siste helga før seriestart. Nå ser vi fram mot seriestarten mot Stovner i Oslo neste lørdag. Den første hjemmekampen vår i Norsk Tipping-ligaen blir mot Nybergsund lørdag om 14 dager, da håper vi på masse folk og stor fotballstemning på Østre Toten idrettspark!