Gå til hovedinnhold

Seier mot Kolbu KK i siste treningskamp

Fredag kveld var det klart for den siste treningskampen vår før seriestart, mot Kolbu KK hjemme på ØTIP. En del av spillerne våre var borte denne kvelden pga. ferie og småskader. Det passet uansett fint med en gjennomkjøring mot naboene våre den siste helga før vi skal til Oslo og møte Stovner i første seriekamp.

Vi startet kampen bra, spillet foregikk stort sett på Kolbu KK sin halvdel, og vi kom til noen brukbare sjanser. Til tross for dette klarte vi ikke å sette ballen i mål, og da gikk det som det ofte går. Etter vel halvspilt omgang fikk Kolbu KK et brudd på halvdelen vår, Sindre Haugli Pedersen ble spilt fra og ga naboene våre ledelsen 1-0. Etter dette kom kolbuingene mer med i kampen, og noen minutter senere økte Sivert Tallerud Bakkelund til 2-0 på en fin overgang. Mot slutten av omgangen tok vi initiativet i kampen igjen og rett før pause løp Simen Engelien seg fri, satte ballen forbi keeper, og reduserte til 2-1.

Andre omgang startet som den første med et overtak til oss, og denne gangen kom uttellingen raskt. Trond Aass fikk satt hodet på ballen etter en corner fra Lars Johan Kollshaugen, ballen gikk over alle inkl. keeper og i mål ved lengste stolpe. Dermed utlikning til 2-2 rett etter pause. Et kvarter ut i andre omgang ble den ene av debutantene våre denne kvelden, Ibrahim Nashat, felt i kolbingenes straffefelt. Petter Senstad satte straffesparket sikkert i mål, til ledelse 3-2 til oss.

Mot slutten av kampen jevnet spillet seg ut og Kolbu KK kom til noen målsjanser. På den ene av disse var keeperen vår Sander Pettersen raskt nede ved stolpen og forhindret utlikning med en flott redning. Mot slutten av kampen kom Andreas Berntsen inn i mål, og sammen med resten av forsvarsrekka holdt han buret rent resten av kampen. Det endte dermed med en 3-2 seier til oss. 

Alt i alt ingen stor kamp fra vår side, men en grei gjennomkjøring den siste helga før seriestart. Nå ser vi fram mot seriestarten mot Stovner i Oslo neste lørdag. Den første hjemmekampen vår i Norsk Tipping-ligaen blir mot Nybergsund lørdag om 14 dager, da håper vi på masse folk og stor fotballstemning på Østre Toten idrettspark!
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bortetap mot serieleder Gjelleråsen

Lørdag ettermiddag reiste vi til bortekamp mot serieleder Gjelleråsen, som riktignok hadde en kamp mer spilt enn naboene våre i Gjøvik-Lyn. Hjemmelaget er et vanskelig lag å møte på Li kunstgress, og kampen startet i et skikkelig regnvær.  Spillemessig ble det en jevn førsteomgang, der både banespillet og sjansene var noenlunde jevnt fordelt: Vi lå kompakt og godt med lagdelene våre, og spilte fornuftig mot et sterkt kontringslag som Gjelleråsen. Vi kom for vår del til en rekke cornere, men den kanskje største sjansen vår var et frispark fra Filip som gikk like over mål. Midtveis i omgangen satte Gjelleråsen ballen i mål ved nærmeste stolpe etter et gjennomspill, linjedommeren vinket for offside, men dommeren overprøvde dessverre linjedommeren sin og godkjente målet. Synd for vår del, siden scoringen kom på det som muligens var Gjelleråsens første skikkelige målsjanse. Vi fortsatte vi omgangen med mye godt banespill, men klarte dessverre ikke å skape de store sjansene. Lagene gikk derm

Seier mot Nybergsund på hjemmebane

Lørdag ettermiddag var det klart for årets første hjemmekamp i Norsk Tipping-ligaen for A-laget vårt. På den andre banehalvdelen stod et nykomponert Nybergsund-lag, som er spådd å bite godt fra seg i årets serie. Vi bestemmer oss for å gå høyt på Nybergsund fra starten av, og sette trykk på dem. Det lykkes ikke helt, og vi blir spilt lave utover i førsteomgangen. Bortelaget finner rom på sidene gang på gang, og skaper flere gode sjanser. Vi henger i tauene, og er heldige som ikke får et mål i mot i løpet av omgangen. Selv om det stort sett er Nybergsund som har spillet og de største mulighetene, så er vi farlige de gangene vi er frempå. Med enda større nøyaktighet kunne vi fort straffet bortelaget. På tross av sjanser til begge lag står det 0-0 etter første omgang, og lagene går til pause etter en noe heseblesende omgang. Vi bruker pausepraten fornuftig, og får justert de defensive problemene vi slet med i førsteomgangen. Med det går vi ut i andre omgang med stor tro på et godt resulta

Seier mot Stovner i serieåpningen

Lørdag ettermiddag var det endelig klart for serieåpning i Norsk Tipping-ligaen, etter halvannen sesong uten kamper. Turen gikk for vår del til Oslo, der vi skulle møte Stovner på Rommensletta, en trang og liten bane. Det lå derfor i kortene at dette kom til å bli en kamp med mange dueller og lite finspill. Til tross for dette tok vi en klar føring i kampen. Vi hadde ballen i laget det aller meste av første omgang, lyktes godt i det høye presset vårt, og spillet foregikk stort sett på Stovner sin banehalvdel. Vi kom etter hvert til noen gode sjanser, hjemmelagets keeper måtte i aksjon flere ganger, og ballen gikk to ganger i tverrliggeren bak ham etter corner. Etter en drøy halvtime fikk vi endelig uttelling på en fin overgang. Vi klarte å holde trykket oppe i Stovner sin 16-meter, og Simen Engelien til slutt kunne sette ballen i mål.  Etter dette kom hjemmelaget mer med i kampen, og rett før pause glapp det for oss. Stovner fikk tildelt et innkast midt på vår halvdel, vi rakk ikke å k