Gå til hovedinnhold

Uavgjort for A-laget mot Lillehammer

Mandag kveld var det endelig klart for kamp igjen for A-laget vårt, etter over ett år uten kamper i breddefotballen. Motstander var det gode 4. divisjonslaget Lillehammer. Solen skinte over Østre Toten Idrettspark, og alt lå til rette for en etterlengtet gjenåpning for vår del. 

Kampen starter som forventet. Det er to lag som ikke har spilt kamper på lang tid, noe spillet i åpningen viste til tider. Vi følger kampplanen, og åpner med å slå lange baller bak Lillehammer for å spille uten risiko fra start. Etter hvert setter kampen seg, og det er Lillehammer som har et lite overtak på oss. Vi sliter med å få satt et høyt press, noe som gjør at det blir et par farligheter, uten at det resulterer i mål i mot.  

Etter drøyt 20 minutter fungerer endelig det høye presset, og det betaler seg med en gang. Simen Engelien setter et aggressivt press på Lillehammers keeper. Dette fører til at ballen havner i beina på Sander Harefallet, som får en enkel jobb med å sette ballen i mål til stillingen 1-0.  Åtte minutter senere er det Lillehammer som er frempå. Vi får en dødball mot, og sliter med å få klarert ballen. Dette blir utnyttet med et godt ettertrykk av Lillehammer, som får stanget inn utligningen. Det blir ingen flere mål frem til pause, og stillingen er dermed 1-1. 

Når kampen kommer i gang igjen etter pause, spiller vi oss mer og mer inn i den. Vi produserer noen muligheter, men det er Lillehammer som setter inn ledermålet med et skudd fra utenfor 16-meteren. Et velplassert skudd som sniker seg inn ved stolperota. Stillingen er dermed 1-2 til Lillehammer, men herfra og ut tar vi virkelig kontroll over kampen. Vi skaper mange sjanser, i tillegg til et brent straffespark. 18 minutter ut i 2.omgang får vi endelig betalt for trykket vi har satt. Thomas Løkken kommer rett fra benken og stanger inn utligningen, etter et prikket innlegg fra Håkon Svellet.  

Vi fortsetter trykket etter scoringen, og kunne scoret både ett og to mål til i løpet av den siste halvtimen. Lillehammer har også sine farligheter på slutten, men det blir ingen flere mål. Resultatet blir 2-2 i årets første treningskamp. Til å være over ett år siden forrige kamp, så står kampen helt klart til godkjent fra vår side. Neste kamp for vårt A-lag er hjemme på Østre Toten Idrettspark mot Reinsvoll førstkommende onsdag, den 7. juli. Vi håper å se deg på kamp. Vel møtt!
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Onsdag kveld var det duket for A-lagets andre treningskamp etter koronapausen. Kveldens motstander var det hardtsatsende 4.divisjonslaget Reinsvoll, så det var klart for en spennende kamp mellom to naboklubber. Første omgang startet som forventet, vi tok kontrollen og styrte det meste av spillet. Reinsvoll hadde sine sjanser på enkelte kontringer de gangene vi mistet ballen på vei framover. Det var mye som ikke stemte i det offensive spillet vårt, og med lavt balltempo klarte vi ikke å spille oss til de største sjansene. Det ble derfor lite sjanser, og ikke en altfor underholdende kamp fram til pause. Etter pause klarte vi til tider å skru opp tempoet, og Reinsvoll ga etter hvert fra seg større og større rom. Dette førte til at Lars Johan Kollshaugen kom seg fri på kanten av 16-meteren og fikk slått inn. Simen Engelien luktet innlegget på første stolpe og satte inn ledermålet til 1-0. Vi gjorde en del bytter, og mange fikk prøve seg utover i andre omgang. Til tross for mange bytter for

Full kontroll mot Gran, og enkel 3-1 seier.

Vi tok i mot Gran til seriekamp på kunstgresset i finværet søndag ettermiddag. Selv om vi syntes selv at vi gjør en middelmådig forestilling, så har vi full kontroll mot et Gran lag som kjemper hardt , men spiller enkel fotball. Vi skaper flere store sjanser, og etter 20 minutter ruller vi opp et fint angrep som ender med at Sander scorer et fint mål. Vi forventet at Gran skulle starte 2.omgang med stort press mot oss for å utlikne, men i stedet scorer Lars Johan allerede etter 1 minutt. I det 68 minutt scorer Sander sitt andre mål for dagen, og kampen er avgjort, selv om Gran lager et mål på slutten av kampen. Kampfakta: FK Toten - Gran 3 - 1(1-0) Lagoppstilling: Lars G, Trond, Morten, Petter, Håkon(Joakim), Thomas, Kodjo(Simen), Steffen, Jonas(Jacob), Lars Johan, Sander(Trond Aa). Mål: Sander(2), Lars Johan