Seier i treningskamp mot Skedsmo

Lørdag 26. februar var det endelig klart for treningskamp igjen for A-laget vårt, etter at siste planlagte kamp mot Brumunddal ble avlyst pga. mye koronasmitte i kamptroppen vår. Kampen mot Skedsmo ble spilt på Skreia, siden det ligger for mye snø tett på banen til at det kan spilles kamper på hjemmebanen vår Østre Toten Idrettspark. Motstanderen vår Skedsmo endte som nummer fire i sin avdeling i 4. divisjon i fjor.

Vi startet kampen i høyt tempo og med gode bevegelser, og det var ikke mye Skedsmo fikk låne ballen det første kvarteret. Vil kom likevel ikke til de store sjansene, og Skedsmo var i ferd med å komme mer med i kampen da ballen ble spilt inn i rommet bak midtstopperne deres etter 20 minutter. Spissen vår Daniel var som ofte før på rett plass, og alene med keeper gjorde han som vanlig ingen feil. 1-0 til oss. Etter scoringen tok vi tilbake initiativet i kampen, og noen minutter senere vant Daniel ballen foran motstanderens 16-meter. Klareringen fra Skedsmo-forsvaret endte hos Markus, som satte ballen sikkert i mål fra 18-20 meter. Resten av omgangen hadde vi bra kontroll på kampen, men flere mål ble det ikke. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 2-0.

Andre omgang startet vi med et glimrende angrep der Kodjo ble spilt fri på høyresiden og la inn 45 grader foran mål. Der kom Markus på løp, men denne gangen gikk avslutningen dessverre utenfor mål. Etter dette slapp vi oss ned, vi klarte ikke å presse motstanderen vår like høyt lenger, og lot dem få ha ballen langt mer enn i første omgang. Skedsmo kom til noen få sjanser, men forsvarsrekka med vår nye midtstopper Daniel L i spissen hadde stort sett god kontroll. Helt mot slutten kom Sander alene med keeper etter en feilpasning i Skedsmo-forsvaret, men avslutningen gikk dessverre rett på keeperen deres. Kampen ebbet derfor ut med 2-0 seier til oss, etter en ok gjennomkjøring der førsteomgangen var den klart beste av de to.

Nå venter to nye uker med trening før neste treningskamp hjemme mot Årdal lørdag 14. mars. Forhåpentligvis har det da blitt ryddet nok snø på ØTIP til at kampen kan spilles der. Velkommen til ny hjemmekamp lørdag om to uker!