Årets første 3 poenger

Idag er jeg stolt av guttene... !! 



Nordre Land- FK Toten 0-1 (0-1) 
Scoring: Rasmus Ulsrud


Thor Even Johansen
Simen Fodstad
Morten Olafsen
Lars Alund
Håkon Svellet
Trond Aass
Ole Eskild Sørum
Thomas Løkken(C)
Joakim Bjørnerud
Rasmus Ulsrud
Sindre Solberg
Innbyttere
Jesper Ulsrud(87min)
Espen Sørli(73min)
Sivert Bakkelund(62 min)
Elias Hoel

Banens Beste - Morten Olafsen

Nei, for all del, vi spiller ikke verdens beste fotball og guttene kommer ikke opp mot max nivået. Men alle som har spilt fotball, vet at sånne dager forekommer. Og da er det så utrolig deilig å ta 3 poeng på disse såkalt middelmådige dagene.
1 omg er preget av sommer og sol, lavt tempo og vi lar Nordre Land være med på leken. De har sine sjanser uten å få uttelling, men det er stort sett vi som triller ball.
Siste 15 min av første omg setter vi litt mer fart i matchen og da sliter hjemmelaget, vi får også uttelling rett før dommeren blåser til pause. Etter godt spill, så curler scoringsmaskinen Rasmus inn 1-0.
2 omg fortsetter litt i samme spor, lavt tempo og ingen høydare av fotballkamp.
Vi spiller oss allikevel frem til 3 gedigne sjanser, Thomas er alene med keeper, Rasmus setter en i stanga og 10 min før slutt lobber han utenfor alene med keeper.
Hvis vi skal oppsummere litt, så vinner vi fortjent, holder nullen og tar med oss en profesjonell 3 poenger på bortebane.
Det som er verdt å merke seg med kampen, er at Sivert(16 år) får sin seriedebut og det gjør han helt utmerket. En veldig god debut og artig for gutten. Vi kommer helt klart til å se mer av han i år og årene som kommer👍
Nå venter en ny toppkamp mot lokomotivet Løten og alle skjønner at vi må opp et par hakk til den matchen. Vi gleder oss, men først skal vi nyte helgen.

Skrevet av Pål Tallerud

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fem nye signeringer for A-laget

Seier for A-laget mot Reinsvoll

Glohett på Hadeland.