Seier mot Brumunddal-2

FK Toten- Brumunddal 4-3(2-1)

Thor Even Johansen ,Simen Fodstad, Morten Olafsen, Trond Aass, Håkon Svellet, Petter Haugen, Thomas Løkken, Lars Alund, Sindre Solberg, Rasmus Ulsrud, Joakim Bjørnerud
Innbyttere: Sivert Bakkelund (35 min), Elias Hoel, Jesper Ulsrud (86 min), Marius Larsen (68 min), Mads Hveem (45 min)

Endelig var det våres tur, Trond sin scoring i det 90 min ga en vanvittig seiersrus!
Etter å ha ledet 3-1, så byr vi på kaffe og kaker, og da er sier selvfølgelig Brumunddal, ja takk med begge hender. Stillingen er 3-3 og det nærmer seg poengdeling, men da dukker Trond "Samba" Aass opp, drar seg forbi 2 spillere og setter inn 4-3. Den følelsen er det lenge siden jeg har hatt som trener, kanskje Trond også?, rett og slett helt rått! Noen seiere smaker bedre enn andre, sånn er det bare!
1.omgang starter bra, men mot spillets gang scorer Brumunddal 0-1 etter 5 min. Vi henter oss imidlertid inn igjen og slår tilbake ved Rasmus like etterpå. Omgangen er ganske jevnspilt med et lite overtak til oss. Etter 37 min scorer Håkon etter en kort corner, og vi kan gå inn til pause med ledelse.
2.omgang starter forrykende. Rasmus viser både fart og styrke da han banker inn 3-1 etter en stikker fra Mads. Etter dette slipper vi oss ned, og inviterer Br.dal inn igjen i kampen. Det førte til to fortjente bortescoringer og plutselig stod det 3-3. Noe som altså stod seg til overtid og Trond tok ansvar.
Denne kampen oppsummerer sesongstarten så langt, vi svinger fra A til Å. Fra fantastisk spill til mindre bra spill.
Og det er aldri en god følelse for treneren sitt hode og hjerte😅
Neste mandag venter nok et andre lag, Gjøvik Lyn, og da får vi se om vi har klart å jobbe med den defensive strukturen i løpet av uken. Vi sees på Gjøvik stadion