Jesper Ulsrud
Elias Hoel (70)
Lars Alund (85)

Banens Beste - Morten Olafsen

Det ble en jevn batalje mot Gran i årets første bortekamp. Vi hadde lenge 3 poeng i lomma, men seieren glapp på overtid da Gran utlignet etter en dødball. Dermed endte det 2-2, akkurat som i serieåpningen.
Vi tok ledelsen etter 32 minutter da Trond Aass banket ballen i mål etter en corner. Bare 4 minutter senere vartet vi opp med et godt angrep. Sindre Solbergs innlegg traff kaptein Thomas Løkken, og 0-2 var et faktum. Spillemessig var ikke 1.omgangen spesielt god, men vi var nøye og konsentrerte hele veien.
Etter hvilen fortsatte det samme kampbildet. Jevnt og tett. Vi var uheldige som ikke fikk straffespark da Hadelands keeper la Sindre i bakken. Med 0-3 der hadde nok kampen vært kjørt.

Omdiskutert situasjon da Sindre ble felt.

Utover i omgangen fikk vi mer og mer slitne bein, og vi ble veldig baktunge. Hadeland trykket på, og fikk lønn for strevet med to dødballscoringer helt på tampen.
For vår del var vi bedre defensivt enn offensivt denne kampen. Dessverre holdt vi ikke helt ut, men vi gjorde en akseptabel bortekamp mot et godt lag som trolig ikke vil gi fra seg mange poeng hjemme i løpet av sesongen. Det positive vi må ta med oss, er at vi fortsatt er ubeseiret etter to kamper mot lag som er tippet helt i toppen av avdelingen. Nå venter Nordre Land på fredag!

Skrevet av Pål Tallerud

A-Laget til Gran IL har ikke oppdatert hjemmeside siden 2013, derfor det blir ingen link til kampreferatet fra hjemmelaget.